Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]XPERIA NEO V PROBLEM Z INTERNETEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kartę z orange i kupiłem na niej za 10 zł internet na cały miesiąc i pooglądałem przez jakieś 45 minut youtube i inne strony i teraz mi piszę że wykorzystałem już pakiet internetu na cały miesiąc i ciągle przychodzi mi sms z orange że mam brak środków na koncie. Mógłby ktoś pomóc, i również gdy próbuje zadzwonić gdzieś z telefonu chociażby na darmową linie orange to po 1 sekundzie wyskakuje mi że rozmowa zakończona;/

Opublikowano

Może zacznijmy od tego.

Ile MB do wykorzystania było w tym pakiecie internetu ? :)

45min YT to jest sporo, więc szybko Ci zeszło ;) W pewnej chwili wykorzystałeś pakiet, a później szło z konta (czyt.:kasa).

PS:Też mam neo V, z orange ;>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wziąłeś pakiet 100mb.

Na 45minut oglądania youtube, jak wspominałem, od razu poszło ;)

Więc się nie dziw, że nie masz już pakietu, oraz kasy na koncie.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Jeden film w standardowej jakosci (jakies 3-4min.) wazy okolo 5mb. Jak ogladales 45minut i napewno zaladowalo go calego (pobralo) to wykorzystalo transfer.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

warto dodać że oglądanie to też ŚCIĄGANIE danych, więc jak najbardziej zawinił użytkownik po stronie operatora jak najbardziej nic winy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wiecie może jak zrobić darmowy internet w telefonie? kuzyn który jest teraz u mnie ma na abonament z T-Mobile i wysyła pakiet za 10-12 zł i ma neta cały miesiąc

Opublikowano

To jest zalezne od sieci i pakietu oferowanego przez nia. Przykladowo w Plusie, T-Mobile, Play masz pakiety za ktore placisz iles tam, masz na dany czas dana ilosc transferu do wykorzystania a potem ten internet zwalnia do predkosci sciagania 16 kb/s badz 32 kb/s ale nie masz limitu na ilosc ktora sciagniesz po obnizeniu predkosci.

W orange natomiast po wykorzystaniu pakietu nie masz nieograniczonej ilosci danych, lecz internet dopierdziela z taka sama predkoscia, ale idzie hajsik z konta.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...