Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]WWW

wilczekiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałbym prośbę do Administartorów lub tam Moderatorów... żeby do działu Via WWW dodać grę The-West. ( w jaką gra nawet sam Omek xD ) www.the-west.pl

Jeżeli są Plemiona - gladiatus ... to dlaczego nie może być The-West...? ; )

Opublikowano

Po co? Tematu o The-West nie widziałem długo... Jeżeli bd. The-West to może od razu założymy dział dla każdej gry? Spójrz na Settlers Online. Dział stoi ponad 2miesiące i 11tematów... Nie

@up

Czym? Pisaniem do adminów o zakładanie 10k działów?

Prędzej miałem problemy z netem (wszystko napisałem w AZ) a potem problemy miało MPC. Działy wracają do ładu (zostały 3subfora do posprzątania i tym zajmę się jutro)

@down

Wstaw co najmniej 3 działające tricki/bugi/boty do T-W... Gdy został założony dział Gladiatus i Seafight to takowe posiadały i były one napisane w gł. dziale a jakoś do T-W ich nie widzę.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Up@ : Toż to dlaczego jest Dział dla gry Gladiatus....? xD

Powinien być dział The-West... Gracze mogliby na the-west pohandlować wzajemnie... wymieniać się rzeczami... itp:

xD

Pozdrawiaam,

Dawid

PS: Mam nadzieję że ja Omek wróci z wakacji xD To się za mną wstawi ...;d

Up@ : Rozumiem że to jest MpcForum - Multi Player Cheat's. Ale to nie chodzi o to ... mozna byłoby założyć 4 działy.

1. Jest napewno jeden trick wizualny : zmienianie tekstu za pomocą przeglądarki ( nazwy miast , kasa , goldy itp. ) ( tylko i wyłącznie dla wspaniałych screenów. )

2. Handel między graczami z the-west ( wymiany przedmiotów , wymiany broni , ciuchów , wierzchowców )

3. Przekazywanie pieniędzy na różnych światach ...

4.Planowanie Walk Fortowych

5. Zbieranie ludzi do clanów i miast.

Jak coś mi przyjdzie do głowy ... to dopisze... ale myślę że to może być ciekawy dział... ;/

Ja nikogo nie zmuszam do stworzenia , tylko proszę... mógłbym być Kidem w tym dziale gdy zrzucę pare % % % % % % % i spędzę więcej czasu na forum... tą grą jestem bardzo zainteresowany , gram w nią od 4-ech lat... Mam świetny kontakt z Adminami z the-west. Gordonem oraz Onufrym ... ; )

Mam nadzieję że moja odpowiedź była przekonywująca...

Pozdrawiam,

Dawid

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Witam. Miałbym prośbę do Administartorów lub tam Moderatorów... żeby do działu Via WWW dodać grę The-West. ( w jaką gra nawet sam Omek xD ) www.the-west.pl

Jeżeli są Plemiona - gladiatus ... to dlaczego nie może być The-West...? ; )

Omek gra nawet wstalkera, jest dział z 5 tematami na 3 dni. Śmiać się czy płakać?.

Opublikowano

2. Handel między graczami z the-west ( wymiany przedmiotów , wymiany broni , ciuchów , wierzchowców )

Zakaz handlu na forum.

@topic

Gra jest niezła, ale skoro zainteresowanie w głównym dziale małe to nie sądzę żeby po otwarciu poddziału coś się zmieniło. Nie.

rydah for life

Opublikowano

1. Jest napewno jeden trick wizualny : zmienianie tekstu za pomocą przeglądarki ( nazwy miast , kasa , goldy itp. ) ( tylko i wyłącznie dla wspaniałych screenów. )

4.Planowanie Walk Fortowych

5. Zbieranie ludzi do clanów i miast.

1. Działa na każdej grze, więc tego nie licz.

2. Nie zgodne z regulaminem

3. jw.

4 i 5 możecie prowadzić w gł. dziale a ja je podepne...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Zakaz handlu na forum.

@topic

Gra jest niezła, ale skoro zainteresowanie w głównym dziale małe to nie sądzę żeby po otwarciu poddziału coś się zmieniło. Nie.

Jestem za

Omek gra nawet wstalkera, jest dział z 5 tematami na 3 dni. Śmiać się czy płakać?.

Nie wiem po chuja dodali ten dział stalker ale dobra

1. Działa na każdej grze, więc tego nie licz.

2. Nie zgodne z regulaminem

3. jw.

4 i 5 możecie prowadzić w gł. dziale a ja je podepne...

Pierdolenie o szopenie

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Jestem za

Nie wiem po chuja dodali ten dział stalker ale dobra

Pierdolenie o szopenie

Bo omek powiedział że gra, i dział będzie hot, a tu?. Please, how to stop cry?. help me ;c

Opublikowano

Widzę kolejny dzialik ze znikomym zainteresowaniem. Nawet w tym temacie nie ma żadnego ruchu.

Poza tym, nie podajesz nawet żadnych obiektywnych powodów dla których dział miałby powstać. Nic co mogłoby zainteresować.

Główny dział gier via WWW nie gryzie, zawsze można skorzystać wlaśnie z niego.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...