Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak?!

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzę sobie w ranking a tam najdalszy head w granicach 1.5-10 milionów km..Jak oni to zrobili?Dodatkowo mają po 100lvl więć za takiego heada napewno trochę pkt sie dostaje..

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Co do ... Ja też tak chcę :P

Opublikowano

Widziałem na yt jak robią takiego heda. Na mapie Ognista Burza. Człowiek który ma dostać heda stoi na drodze jednym z końców jej na samej granicy kill MPCforum. Strzelec siedzi w black howku na stanowisku jakimś takim luźnym w każdym bądź razie nie przy minigunie. Pilot heli obraca się w bokiem do drogi tak aby sniper mógł strzelać do człowieka na końcu drogi. Sniper ma mb98 z 12x. Lecą jak najwyżej. Pilot stabilizuje heli zeby nie rzucało tylko ładnie zawisną sobie w powietrzu. Na pewno takie jak wyjdzie dodatek z najwierniejszą mapą w historii serii BF (chyba end game) to hedy jeszcze lepsze będą ;) Też chce walnąć na heda na 15k + ale nie na 1kkk+ i nie wiem jak oni to robią pewnie jest bug na jakieś mapie którego nie znamy. Możliwe że gdzieś wychodzą za tekstury na CQ

mam podobny filmik

teraz wpadłem na pomysł że można strzelać z heli do heli na odległych końcach map

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...