Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Steamhack 16

HajneKen23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/673460-steam-hack-v16/page__pid__4863374#entry4863374

Prosze o pomoc kiedy ustawiam w cofingu

distanceESP = 0

FarESP = 0

NameESP = 0

TimeAndDate = 0

tam pisze ze nie wykrywalne na ss dobra ale czemu mi wyswietla nick gracza i odleglosc skoro mam all na 0 ? ale czit jest pro nie widac ze ma sie aimia pomocy co mam zrobic. a juz mi zrobili ss ban ;/ bo bylo widac nick za sciana

słowa autorki czita "I zapiszcie taki config. Wtedy działa tylko Aim, ale niewykrywalny. Nie ma żadnych kwadratów nic poprostu jak zauważysz kogoś to celuj blisko głowy wtedy Aim zadziała jeśli celujesz w np nogi to celownik nie przeskakuje na głowe żeby nie było podejrzane. Jest to bardzo inteligętny czit. Działa tylko jeśli nacelujesz blisko głowy i na ss'ach jest niewykrywalny. Tobie może pokazywać że skacze ci celownik ale nie martw się sprawdzałam to z kolegą mi pokazywało że skacze mi jak strzelam ale on nic takiego nie widział . Więc nawet jeśli ktoś nakręci demo to nie będzie widać Aima : ) ."

"Nie ma żadnych kwadratów" ale sa nicki to to samo jak kwadrat moze źle robie?

"ss'ach jest niewykrywalny. " < mi pokazuje normalnie nicki przez sciany a tych nicków wyłączyć się nie da może trzeba wpisać cos w konsole ?

jakby co moge podać cfg

daje dużo like jak pomożecie moge nawet zapłacic 3.69 ;d

Opublikowano

Spróbuj w opcjach esp poszperać daj byle co na 0 i może akurat wyjdzie, :D

mi ten czit nawet nie działa .. odpalam i jak chce wejść na jakiś serwer to automatycznie mi cs - Brak odpowiedzi ,... Pomógł by ktoś?

Opublikowano

Spróbuj w opcjach esp poszperać daj byle co na 0 i może akurat wyjdzie, :D

mi ten czit nawet nie działa .. odpalam i jak chce wejść na jakiś serwer to automatycznie mi cs - Brak odpowiedzi ,... Pomógł by ktoś?

tam nie ma żadnych opcji :D wszystko ustawia sie w cofingu :D

Opublikowano

otwieram cofing z cstrike_polsih wklejam to na sam koniec

distanceESP = 0

FarESP = 0

NameESP = 0

TimeAndDate = 0

zapisuje biore później tylko do odczytu biore steamhack.exe czy jakos tak biore f12 dziala ale widac nazwe i odleglosc jak by to znikło to by był najlepszy czit..

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/397234-mph-leis-proofed-by-dedi/

Jak dobrze skonfigurujesz aimbota to go nie wykryją ponoć :)

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...