Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanEnderman & szajba444

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Z tej strony enderman i prawdopodobnie ostatni raz na tym forum. Moje ostatnie pytanie brzmi , jakim to trzeba być debilem , żeby zbanować osobę , która udziela się i tylko pomaga , co lepsza na dwóch kontach ? Pomagałem na nich , na jednym a szajba444 miałem ze względu na to , iż kieeedyś zakładałem konto , ale miałem przerwę. Jesteście jebanymi debilami.

tiger20m.jpg

Opublikowano

Jeśli korzystałeś z dwóch kont to ty jesteś debilem, regulamin mówi jasno, że można mieć tylko jedno konto, a z drugiego korzystać w przypadku perma, tudzież nieaktywności starego konta przez okres 3 msc. Naucz się czytać regulaminy. 9;

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

PanieEdermanie przytoczę Ci ten punkt dokładniej :):

13. Na forum dozwolone jest korzystanie z jednego konta. Inne konto tego samego użytkownika nie jest traktowane jako multikonto tylko w przypadku gdy:
a. Nie jest ono używane od 3 miesięcy.
b. Zostało założone w celu wyjaśnienia nałożonej blokady konta.
Posiadanie i równoczesne korzystanie z wielu kont równoznaczne jest z Banem na wszystkie konta, a w przypadku zakładania kolejnych użytkownik karany jest blokadą adresu IP.
Założenie kolejnego konta możliwe jest TYLKO w wypadku osiągnięcia 100% ostrzeżeń. 

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...