Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jaki AD ?

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam : 975 RP

Zależy mi na : Ładnym dmg w early i żeby w mid/late często nie padać.

Preferuję : Vayne,Wukong lub Varus jednak czekam i jestem otwarty na propozycje...

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Vayne jest mocna, ale trzeba się pilnować, bo łatwo pada. Kog'Maw również mocno kosi, ale dopiero w mid/late (pożeracz tanków :)), niestety ma jeden minus, jakim jest brak jakiegokolwiek escape (wiem, ma slowa, ale...). Jeśli chcesz coś mocnego, nie na dystans, to polecam Lee Sin'a. Mocny w early i mid. Dobry escape, spell vamp, lifesteal, mocny przeciwko AD Carry (zmniejsza AS o 60% z E). W late trochę słabnie, ale z dobrym buildem można dużo zdziałać. Dużo pozytywnych opinii jest też o Wukongu, ale nim nie miałem okazji zagrać, więc nic o nim nie będę pisał.

7m9a.png

Opublikowano

Polecam Varusa

Dobry harras z Q

Pasyw zwiększa szybkośc ataku

Dobre CC slow dobry nawet do ucieckzki

Podstawowo 310

Brak espace trzeba sie wyuczyć grac ale i tak polecam good pick :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Vayne jest mocna, ale trzeba się pilnować, bo łatwo pada. Kog'Maw również mocno kosi, ale dopiero w mid/late (pożeracz tanków :)), niestety ma jeden minus, jakim jest brak jakiegokolwiek escape (wiem, ma slowa, ale...). Jeśli chcesz coś mocnego, nie na dystans, to polecam Lee Sin'a. Mocny w early i mid. Dobry escape, spell vamp, lifesteal, mocny przeciwko AD Carry (zmniejsza AS o 60% z E). W late trochę słabnie, ale z dobrym buildem można dużo zdziałać. Dużo pozytywnych opinii jest też o Wukongu, ale nim nie miałem okazji zagrać, więc nic o nim nie będę pisał.

Lee Sina mam i to mój main więc OK,przed chwilą grałem Vayne (PBE) ale byłem useless(ja może nie postać :) ) Chyba zdecyduje się na Varusa...hmmm ale nie chcę marnować RP I NIE WIEM.

Opublikowano

Polecam Ci Dariusa, potęga na początku z tym Q+w+ armor pene z E, jak będziemy mieli 6 top przy nastackowanym passywie i jebnięciu z ulti nie ma szans, jest on miazgą prawie na każdą postać, jeszcze nie spotkałem takiego typa, który mnie zjechał, chyba, że Riven, ale jeśli masz wybór to bierz Dariusa, nie będziesz żałował.

Przy okazji podam Ci build skoro nie chcesz padać ;p

boots-of-speed.gifhealth-potion.gifhealth-potion.gifhealth-potion.gifstart

dorans-blade.gifdorans-blade.gifmercurys-treads.gifphage.gifpóźniej

hexdrinker.giffrozen-mallet.gifmaw-of-malmortius.gifwarmogs-armor.gifatmas-impaler.gifmid

the-bloodthirster.giflub infinity-edge.giflate

Czyli:

mercurys-treads.giffrozen-mallet.gifmaw-of-malmortius.gifwarmogs-armor.gifatmas-impaler.gifthe-bloodthirster.gif lub infinity-edge.gif ;p

Masz wtedy ok. 1025 DMG z ult z nastackowanym passywem na typa, kosa w 100%

Opublikowano

za tyle nic nie kupisz dobra jest Ashe a pozbieraj i kup sobie np Caitlyn albo jakiegos Maga typu Swaim albo Le Blanc

Zapraszam do Gry :)

Opublikowano

Jeśli preferujesz takie postacie jak Darius to możesz bez wątpienia go kupić.Jest on op,nie potrzebuje itemów pod dmg żeby mieć kopa.Jedna z lepszych postaci na dzień dzisiejszy.

Opublikowano

Jeśli preferujesz takie postacie jak Darius to możesz bez wątpienia go kupić.Jest on op,nie potrzebuje itemów pod dmg żeby mieć kopa.Jedna z lepszych postaci na dzień dzisiejszy.

"niby lepsza" poprostu dodali ja zbyt mocna i nie zamierzaja jak narazie jej oslabic kazda postac jest mocna po wydaniu a jak oslabia robi sie jak kazda inna :) czyli normalna

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Opublikowano

za tyle nic nie kupisz dobra jest Ashe a pozbieraj i kup sobie np Caitlyn albo jakiegos Maga typu Swaim albo Le Blanc

Zapraszam do Gry :)

Coś chyba źle przeczytałeś...Dariusa mam.jak chciałbym za 975RP PONIEWAŻ NIE BĘDĘ ICH MARNOWAĆ NA POSTACIE ZA 4800 I 3150.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...