Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z CA

BlazejMajki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciągnołem sobie Ca eu bo chciałem sobię pograć zainstalowałem wszystko Cud miód malina, pożniej mi się wlacza na dole po prawej BlackCiph3r i na srodku wyskauje mi ''Program Combat Arms przestał działać. Czyscilem kompa CCleaner. Mam Anty Wira eset smart security 5. Pomożcie

post-678923-0-74901700-1342452596_thumb.jpg

Opublikowano

Zrób ręczną aktualizacje Hackshielda

C--->Nexon----> Combat arms EU---->Folder HShield----->Folder Upadte----->uruchom plik autoup jako administrator

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wejdz do folderu CA tam gdzie jest folder black ciph3ra zaznacz go i żeby się uruchamiał jako admin, dodaj zgodność Windows XP SP3. Zainstaluj DirectX, Adobe Flash Player.

Opublikowano

Ehm da się tylko zwykłego HS'a, a nie Black'a :/ Sry, spróbuj z tym zainstalowaniem ew. zaktualizuj sterowniki do karty graf.

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie przerwę 6 miesięcy, miałem przedtem windows 7 home premium x64 bit (Pirata) a tera mam Professional x32 bita (Orginalnego)

Opublikowano

Hacka usunołem dla pewności CCleaner wyczyscilem kompa

Jak masz hacki to usuń

Zreinstalluj

Reinstalowałem hmmm. z 6 razy :(

Opublikowano

Wyłącz zapory, a i wyłączałeś eseta z procesów? Jak nie to wyłącz, jak ci wyskoczył ten komunikat masz jakieś informacje na temat błędu?

Opublikowano

CTRL + ALT + DELETE i znajdź proces eseta i go wyłącz i jeszcze zapory Systemu Windows

Panel sterowania\System i zabezpieczenia\Zapora systemu Windows\Dostosuj ustawienia

Opublikowano

Tryb zgodności wydaje mi sie że powinieneś przy CA ustawiać a nie przy Esecie.

Tak jak piecu zgasił zgaś proces który masz tam zaznaczony (ekrn.exe)

Opublikowano

Tam w tym procesach gdzie masz erkn.exe i egui.exe kliknij zakończ proces i jeszcze

Tryb zgodności wydaje mi sie że powinieneś przy CA ustawiać a nie przy Esecie.
Opublikowano

Klikasz na Ikonke CA na pulpicie prawym przyciskiem dajesz właściwości zaznaczasz Uruchom ten program w trybie zgodności z: i próbuj czy któreś spasuje.

a z ekrn.exe klikasz tam co miałeś na ss na to i dajesz zakończ proces

Opublikowano

Jeżeli masz możliwość to weź usuń na chwile tego antywira chyba że już nie będziesz miał istalki to go powyłączaj gdzie sie tylko da .

Jak włączasz Combata to z pulpitu odpal w zgodności tak jak ci wyżej pisali . Wyłącz wszystkie zapory systemowe jakie są. Uruchom jako administrator

bez youtuba

Opublikowano

Może problem tkwi w uszkodzonej instalce albo jakimkolwiek pliku ? Masz dobrego neta? To ściągnij od nowa instalke , zainstaluj na innym dysku niż wcześniej miałeś ( jak masz czas i cierpliwość to proponuję zrobić defragmentację dysku na którym chcesz umieścić CA) wyczyść CCleanerem rejestr a także komputer z niepotrzebnych śmieci. I próbuj dalej bez zapór systemowych i antywirka

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...