Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno nowego samochodu T2

KonanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wbiłem 15 LvL w NFSW i postanowiłem kupić nowy samochód. Tutaj właśnie rodzi się moje pytanie: który z wymienionych samochodów kupić?

BMW Z4 COUPE

DODGE CHARGE R STR8 SUPER BEE

MAZDA RX-7

MITSUBISHI LANCER EVOLUTION MR-EDITION

NISSAN 350Z [Z33]

SUBARU IMPREZA WRX STI

Najwięcej czasu spędzam grając pościgi drużynowe, a od czasu do czasu wyścigi, więc chciałbym aby samochód był bardziej do walki z policją, ale też żeby dawał radę w wyścigu :)

Pozdrawiam :)

Wróciłem ;]

Opublikowano

Z wymienionych jedynym dobrym wozem jest Mazda RX-7, reszta jest taka sobie, świetnie daje sobie radę w wyścigach i nie najgorzej sprawuje się w pościgach.

Opublikowano

Dokładnie zgadzam się z Flinn'em

Polecam RX7 - ma niezłe osiągi i dobrą sterowność,daje radę też na pościgach.Reszta aut to słabe wozy bo mają słabe sterowanie i nie nadają się na wyścigi jedynie SRT8 ma dużo masę na policję ale słabo skręca nawet bardzo słabo:D

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

ja tam srt8 na pościgach i ucieczkach całkiem dobrze sobie radziłem ;) a jak jeszcze troszkę zrobiłem pod pościgi to fajnie sie uciekało :)

75775358773159538492.png

Opublikowano

To wkońcu zostają dwa auta:

DODGE CHARGE R STR8 SUPER BEE

MAZDA RX-7

Mam dylemat. Szczerze to bardziej zależy mi na pościgach ^^

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jak zależy ci na pościgach, to bierz raczej SRT, ale pamiętaj że ten wóz prowadzi się słabo i kompletnie nie nadaje się do wyścigów, RX-7 w wyścigach jest super, a w pościgach też nie najgorsza, więc wybieraj, wóz wyłącznie do pościgów czy bardziej uniwersalny.

Opublikowano

Mi Flinn i inni moderatorzy polecali Mazde Rx7 i teraz sie z tej odpowiedzi sie bardzo ciesze ze jezdze tym pro autem Mazda rx7 :)

ja Oczywiscie polecam Mazde Rx7

Ale twoj wybór

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

Kupiłem już Dodge Charger STR8 Super Bee, ale tylko wyłącznie do pościgów. Niedługo będę miał kasę to kupię Mazda RX-7 Battle Machine ;)

Wróciłem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...