Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ściagłem combat arms w wersi Eu(ale napierws zle sciągnołem bo ściągnołem rą inna i tam al działało tylko ze nie dalo sei zalogowac ) i che wypakowac nie da sie ...

komputer tzn ten plik ZIP brak odpowiedzi ?

na 2 komputerze terz próbowalem

NO KURWA CO TO ZA GRA DO HUJA

POMOCY

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

kurwa rozpakowuje all to co rozpakowuje brak odpowiedzi pozniej patrze ze na pulpice jest rozpakowane i jak instaluje to blad

NO KURWA POMOCY

sory za przeklenstwa ale juz wytrzymac nie moge!!!!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@@!12

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

ja mam teraz wnerwiający błąd. gdy włanczam kombata to mi nagle wyskakuje jakiś błąd can not connect to serwer ale wszystko sprawdzam i nic internet też co jest

DeathMan123.jpg

d2d445cfabb144b0a852d0fdc638ea44.0.gif

Opublikowano

Po pierwsze ledwo co cie zrozumiałem , zanim coś napiszesz opanuj swoją agresje i pomyśl nad sformułowaniem swojego zdania , może masz uszkodzonego Winrara , lub coś źle robisz

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

moze nie masz, badz jest zepsuty WinRAR..., a poza tym, czy instalka combat arms nie byla w pliku exe.? juz nie pamietam, bo dawno to sciagalem, ale tak mi sie wydaje... sciagnij to jeszcze raz z oficjalniej strony i zrob wszystko jak jest opisane w instrukcji na oficjalnej stronie...

pozdro

Opublikowano

Chyba w ogóle źle ściągnąłeś bo to nie powinno być żadne archiwum tylko downloader, który najpierw ściąga grę, a potem ją instaluje. Więc jeszcze raz. Wchodzisz tu

To jest ukryta treść, proszę

Klikasz na CAE Downloader. On ci się ściagą i potem ściąga grę, następnie instalujesz grę i powinno działać. A tak btw. to nie gadajcie, że to wina WinRar'a bo to bardzo mało prawdopodobne po prostu ściągnął jakąś instalke której brakuje odpowiednich plików. Zrób tak jak ja mówię i powinno działać.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Dlatego pisząc że to jest sprawka Winrara na pisałem może , a każde prawdopodobieństwo jest możliwe , opis który on podał mógł zostać źle zrozumiany przez niektórych czytelników tego forum

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Assasins ma rację, pewnie nie ściągnąłeś CA do końca lub też coś przerwało Download. Ściągnij jeszcze raz i zobacz czy znowu będzie się powtarzał błąd.

Na przyszłość pisz wyraźniej i milej xD.