Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Partner na YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytł0umaczy mi ktoś dokładnie na czym to polega, jak go zdobyć i czy trzeba mieć 18 lat.

PS nie chce go ale tak tylko z ciekawosci :)

Opublikowano

nie wiem czy dokładnie o to ci chodzi, ale za partnerstwo na YT można zarabiać. Im więcej wyświetleń ma twój filmik tym więcej kasy zarobisz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pieniądze wpływają na twoje konto ad sense i chyba jeżeli jesteś nie pełnoletni to coś z rodzicami ale nie jestem pewny.

Warto też wiedzieć że przy małej ilości wyświetleń potrafią zablokować konto ad sense.

Drogi użytkowniku 1DayPro,

Twoje konto YouTube (1DayPro) może kwalifikować się do generowania dochodów z odtwarzania Twoich filmów.

Zarabianie na filmach jest łatwe. Procedura jest następująca: najpierw zaloguj się na konto YouTube, a następnie przejrzyj i wykonaj czynności wymienione tutaj: Tu był faaaaajny link.

Jeśli Twoje konto jest aktywne, możemy umieścić reklamy obok filmów, które prześlesz do programu zarabiania. Otrzymasz udział w przychodach z reklam, jeśli tylko zostaną spełnione wymagania programu.

Dziękujemy i powodzenia!

Zespół YouTube

Taką wiadomość dostaniesz na swój e-mail.

Wytyczne i informacje

pixel-vfl3z5WfW.gifJak mogę zarabiać na swoich filmach?

Gdy film zostanie zgłoszony do programu generowania przychodu i zatwierdzony, YouTube umieści w nim lub obok niego reklamy. Po powiązaniu konta AdSense z kontem YouTube otrzymasz przychody generowane przez te reklamy.Więcej informacji

pixel-vfl3z5WfW.gifIle zarobię na swoich filmach?

Zarobki zależą od wielu czynników. Dwa najważniejsze z nich to rodzaj i cena reklam wyświetlanych z Twoimi filmami.

pixel-vfl3z5WfW.gifJakie typy filmów są odpowiednie?

Aby film został dopuszczony, musisz posiadać prawa do dystrybucji na cały świat do wszystkich materiałów w nim zawartych, a sam film musi być zgodny z naszymi Warunkami korzystania z usługi oraz Wytycznymi dla społeczności.

Oznacza to, że jesteś twórcą wszystkich elementów filmu i nie sprzedałeś innemu podmiotowi wyłącznych praw do wykorzystania komercyjnego. Jeśli film zawiera treści utworzone przez kogoś innego, musisz mieć pisemne pozwolenie na ich używanie i uzyskiwanie z nich przychodów.

Przykłady filmów, które spełniają wymagania:

• Nakręcony przez Ciebie film o kocie niezawierający muzyki w tle.
  • Twój film zawiera bezpłatną muzykę i możesz potwierdzić prawo do wykorzystania komercyjnego, używając bezpośrednich linków do piosenki i odpowiedniej licencji.
  • Zespół Twojego znajomego napisał i nagrał piosenkę dla Twojego filmu i oświadczył na piśmie, że możesz jej używać i czerpać z niej przychody.

pixel-vfl3z5WfW.gifJakie filmy NIE są odpowiednie?

Film nie jest odpowiedni, jeśli zawiera treści, które nie zostały utworzone przez Ciebie lub ich twórca nie udzielił Ci pozwolenia na ich używanie. Musisz mieć możliwość przedstawienia pisemnego pozwolenia dotyczącego następujących elementów filmu:

• Dźwięk: nagrania muzyczne, występy na żywo, covery, muzyka w tle itp.
  • Obrazy: zdjęcia, logo, widoki oprogramowania, sceny z gier wideo itp.
  • Wszelkie inne treści, do których nie posiadasz ogólnoświatowych praw użytkowania komercyjnego.

Przykłady filmów, które NIE są odpowiednie

• Twój film zawiera piosenkę zakupioną do użytku własnego (np. kupioną w iTunes lub w sklepie), ale nie posiadasz odpowiedniej licencji komercyjnej.
  • Film został znaleziony w internecie i nie możesz udowodnić, że stanowi własność publiczną.
  • Śpiewasz tylko słowa ulubionej piosenki objętej prawem autorskim
  • Używasz cudzych materiałów bez pozwolenia, ale jeszcze nie masz powiadomienia o prawach autorskich dotyczącego Twojego filmu.
  • Edytujesz inne dzieła lub tworzysz wspólne kompozycje
  • Wykorzystujesz fragment utworu lub wideoklipu o długości jedynie 30 sekund
  • Twój film nie zawiera wymaganych przez licencję informacji o prawach własności lub autorach.

Jeśli Twój film nie kwalifikuje się, może zostać usunięty z serwisu YouTube.

Opublikowano

A jakie są rodzaje partnerstwa(jeżeli są jakieś rodzaje).I czy zawsze moim partnerem jest youtube?Od ilu mnie więcej widzów można otrzymać partnera?

Opublikowano

A jakie są rodzaje partnerstwa(jeżeli są jakieś rodzaje).I czy zawsze moim partnerem jest youtube?Od ilu mnie więcej widzów można otrzymać partnera?

Nie potrafie CI powiedzieć ale wiem że jest coś zawarte o rodzajach lub stopniach i ostatnim stopniem jest prowadzenie livestreamów. Nie zawsze jest youtube może to być np machinima lub Agora. Ja mam 8 i dostałem tą wiadomość.... ale z niego nie korzystam ponieważ nie chce mieć zblokowanego konta ad sense

Opublikowano

Nie potrafie CI powiedzieć ale wiem że jest coś zawarte o rodzajach lub stopniach i ostatnim stopniem jest prowadzenie livestreamów. Nie zawsze jest youtube może to być np machinima lub Agora. Ja mam 8 i dostałem tą wiadomość.... ale z niego nie korzystam ponieważ nie chce mieć zblokowanego konta ad sense

Ok dzięki za odpowiedzi już mam jakiś podgląd na ten temat :).

Jeśli nikt już nie ma nic do dodania mod może zamknąć.

Opublikowano

Trzeba mieć 2 tysiące widzów + i regularnie wżucać materiały

Opublikowano

@ up nie od 2000 bo widziałem poniżej 1000 musisz mieć dużo łapek w górę i wyświetleń . np masz kila filmów z kimś sławnym on dał linka do twojego kanału masz dużo wyświetleń lików ale nie subów . I starasz się o partnera i go dostajesz .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Koleś widzowie są tak samo ważni jak wyświetlenia.

Liczą się bardziej ilość komentarzy i jak często wrzucasz filmy i jaką mają długość.

WGL się nie znasz na youtube raczej partnera nie dostaneisz... zapomnij;/

Ja raz miałem... ale to długa historia :) ( od pomaranczki )

Opublikowano

Koleś widzowie są tak samo ważni jak wyświetlenia.

Liczą się bardziej ilość komentarzy i jak często wrzucasz filmy i jaką mają długość.

WGL się nie znasz na youtube raczej partnera nie dostaneisz... zapomnij;/

Ja raz miałem... ale to długa historia :) ( od pomaranczki )

PS nie chce go ale tak tylko z ciekawosci :)

Najpierw przeczytaj wszytstko co napisalem (a nie napisałem tego zbyt dużo :( ) zeby nie dochodzilo do takich zgrzytow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...