Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zabawa

AsGrad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300. IP

Zależy mi na: Dmg, wytrzymałość, CC.

Preferuję: -----

Ps. nie podawajcie plusów i minusów, ponieważ znam większość postaci. Najlepiej uzasadnijcie swoją odp, bo bez uzasadnienia to zwykłe nabijanie postów. :(

Opublikowano

Ja polecę ci Vayne.

Świetna AD Carry, stun + dodatkowy dmg, dobry system escape z q + większy dmg przez kilka sekund.

Nie jest trudna do ogarnięcia, nieźle się nią można bawić no i ma nieziemski dmg jak ją dobrze budujesz.

Opublikowano

@up A czy jest wytrzymała.? nie wydaje mi się .

ale jeżeli chodzi o fajne CC ahri <3 Dmg też ma z wytrzymałością gorzej ale jest mobilna jeśli masz ulti na 100% uciekniesz przebijesz się przez ściane i jazda ;D

Hmm Może mundo.?

Wyrzymały,Dobry dmg, Ulti jest pro do dogonienia lub uciekania.

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Dla fun'a, wytrzymałości, Hard CC i wgl zajebistości polecam Ci Nautilusa :) Dmg nim też wyciągniesz, można nim iść Mid'a, Jungle, Top'a, Support'a, prawie wszystko :) świetna postać, ja bym ją od razu kupował, nie znudzi się szybko, dobra na rankedy, ponieważ mało kto go banuje a jest OP.

wobqx.jpg
Opublikowano

Zgadzam się w pełni z Kamko01, może OP nie jest ale Nautilus to Hard CC master, ma prawie wszystko prócz przerzucenia i silenca.Przygwożdżenie, stun, slow, podrzucenie, przyciągnięcie/stun, wyrzucenie w powietrze Tarcza na kilometr, ult wyłączający AD Carry na jakiś czas w TF, jedyne co, to to, że jest wolny jak żółw :D

Opublikowano

Dla fun'a, wytrzymałości, Hard CC i wgl zajebistości polecam Ci Nautilusa :) Dmg nim też wyciągniesz, można nim iść Mid'a, Jungle, Top'a, Support'a, prawie wszystko :) świetna postać, ja bym ją od razu kupował, nie znudzi się szybko, dobra na rankedy, ponieważ mało kto go banuje a jest OP.

Mało go banują na twoim elo :)

Wytrzymała postać z CC i dmg - większość offtankow:

-Riven

-Naut

-Irelia (snowball jak uj)

-Renek

-WW

Mam wymieniać jeszcze?

46891132602722595964.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...