Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Samsung gt-s5360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to mam pewien problem z tym telefonem. Gdy podłączam telefon przez kabel USB do komputera to komputer go nie wykrywa.

Czytałem że do telefonów z androidem firmy samsung najlepiej używać programu Kies wiec taki zainstalowałem ale on wykrywa go raz na 10 próbe

i to jeszcze nie chce się na dodatek połączyć pisze cały czas "łącze" i nic . . .

Mam nadzieje że po przeczytaniu tego coś wam wpadnie do głowy a jak cos do dopisze info

Opublikowano

kies tak ma, poszukaj na forach uniwersalnych sterowników do swojego telefonu

telefon najlepiej przełączyć w tryb udostępniania multimediów dla kiesa , bez niego w tryb nośnika danych i włączyć debugowanie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Telefony z androidem właśnie są dziwnie zbudowane pod względem podłączenia do USB. Sprawdź sposób:

Podłącz telefon pod USB -> Ustawienia -> Aplikacje -> Dla programistów -> Debugowanie USB. Jeżeli masz zaznaczone ptaszkiem to wyłącz i następnie pojawi Ci się komunikat na temat tego czy chcesz podłączyć system android do komputera.

Już dosyć łez, rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.

Zamroził mróz... Nie wrócę już nie czekaj więc.

Już dość czekania, na ten lepszy dzień.

Odchodzę, przepraszam, wybaczcie znikam jak cień...

Opublikowano

kies nie chce działać w trybie debugowania z większością sterowników/telefonów dokładnie jak piszesz i musi być tryb udostępniania multimediów koniecznie włączony

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dobra problem rozwiązany dzieki za wszystkie odpowiedzi nagrody rozdane

pomogło zmienienie usb i debugowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...