Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Nowy dział ,,Siłownia,,

RainOverMe

Nowy dział  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowy dzia? ,,Lu?ne tematy na temat si?owni,,

• Cwicz? na si?owni i jestem za nowym dzia?em
    • A na co to komu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam się nudzi to znajdźcie forum wielotematyczne :)

Na forum macie pogaduszki :)

Główną tematyką forum są cheaty, boty itd., a dział "siłownia" chyba trochę odbiega od idei forum.

Tak czy tak już kilka działów odbiega od tematyki forum, a taki dział nie przejdzie.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Na nie. MpcForum to forum dotyczące gier , programowania , bugów etc. Jedynie dział pogaduszki jest działem , gdzie można pisać bezsensowne tematy. Zapraszam was tam.

Opublikowano

Nie, bo specjaliści forumowi będą rzucać radami w stylu "jak chcesz mieć kaloryfer, to musisz robić 1000 brzuszków codziennie".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To lepiej by było zrobić dział "Sport". Ale ogólnie to jestem na nie, bo tych tematów nie jest aż tak dużo by robić dział. :)

@down Co do burdeli to jestem na TAK! :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ludzie bez przesady. Wiem, że to forum już od dawna nie jest tylko o grach, ale nie zbaczajmy aż tak z tematu.

Nie

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...