Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][RP] - play4wave.pl

Prostyq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Informacje dotyczące rozwoju projektu

Cześć wszystkim! Jak widzicie projekt jest nowy na scenie polskiego RolePlay'a. Dość gwałtownie się rozwija ze względu na zgranie zespołu Administracyjnego oraz grona społecznościowego graczy, którzy z dnia na dzień przybywają ze względu na ogromne zainsteresowanie projektem. Każda strona ma swoje wady i zalety, lecz tutaj po wejściu na portal xxx.xxx dostrzec można tylko zaangażowanie w rozwój projektu.

GameMode

GameMode szybko się rozwija, lecz tutaj opisywać go nie trzeba, ponieważ wszystko wychodzi w praniu, a użytkownik doczytać o skrypcie może na forumowych newsach naszego portalu. Posiada podstawowe czynniki, które ułatwiają grę i z dnia na dzień są dopracowywane pod względem kosmetycznym.

Cały GM podpięty pod panele zarządzania na forum ułatwiające: zakladanie postaci, dołączanie do frakcji, kontrolowanie frakcji/biznesu/innej organizacji przez lidera, system aukcji i sprzedaży, nadawanie kar, UB poprzez panele administracyjne, sprawdzanie swoich statystyk (auta, przedmiotów, logów z kar) a wszystko to przez forum!

Forum

Forum udoskonalone jest w niesamowitą szatę graficzną, pracującą na licencyjnym silniku IPB 3.2.3 - dzięki czemu użytkowanie staje się łatwiejsze, ze względu na możliwość wporwadzania dodatków i współgrania paneli gracza. Forum posiada gotowe panele. Dodatkową możliwość jaką daje nam Administracja jest shoutbox - zapewniający bezpośredni kontakt: gracze <> gracze, administracja <> gracze.

Dane serwera

Serwer zaopatrzony jest na bardzo dobrej maszynie hostingowej, tj. VPS,

dzięki czemu oferujemy na starcie 500 slotów oraz rozwinięty GameMode.

Serwer nie posiada przewidywanej daty startu, lecz wydaje nam się, że

jeszcze w te wakacje wystartujemy!

xxx

Zapraszam do zadawania pytań, postaramy się odpowiedzieć na każde pytanie zadane w tym temacie. Rozpisywać się nie chcę, bo nie ma takiej potrzeby. Wszystko widać po wejściu na forum, zapraszam do rejestracji oraz konwersacji w tym temacie.

;)

Krótka notka ode mnie:

Serwer jest godny uwagi, mam nadzieję, że Wam się spodoba. Administracja chce się wybić na najwyższą półkę i mam nadzieję, że im to wyjdzie. Z tego co widzę - potrzeba użytkowników (graczy) - rejestrujcie się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...