Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol Ile Defa

RedWojo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki fajny bug albo cos ze mam 1345 defa na mojej postaci Screen

Nie pisac wiadomosci typu "jak to zrobiles zrob mi tez" lub "zabawa w paint" bo to nie pain tylko prawda:P

Siadl mi krytyk z berka xDD KOZAK

Opublikowano

Przerobione nie mozliwe miec tyle defa z smocza nawet jak bys mial sokola czy cos +9 i z silnym ot nie realne haha chyab ze z hwangiem ;d

lwbkki3i0tcmw4p62wjl.jpg

Zpmt2 80+ sura! BM!

Opublikowano

Kurwa Mówie Ze Nie Przerabiane Jakie Nooby Mam Naprawde W V2 Biore Caly Spod I Nic HP Mi Nie Biora Tak Samo W RedLesie

Siadl mi krytyk z berka xDD KOZAK

Opublikowano

To nie jest przerobione na 100%

Też tak miałem.. -.- nie pamientam co to za serwer ale jak włączyłem silne na 31 lvl w eq+9 na 1 lvl miałem 843 defa bodajże.

da4fb2817e96e5f5.jpg
VW Touran 2.0TDI 180HP Calibra Killer!
Opublikowano

hmm podejrzewam jak to zrobiłeś, ja moge mieć ponad 1,1k defa w bogu tym sposobem ale żeby aż tyle

Opublikowano
Kurwa Mówie Ze Nie Przerabiane Jakie Nooby Mam Naprawde W V2 Biore Caly Spod I Nic HP Mi Nie Biora Tak Samo W RedLesie

;o w Red :esie, a slyszalem że moby w lesie/redlesie leją tylko z przeszywki, więc silne niepotrzebne bo i tak dedasz .. ;F

Paint RoX

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

niewiem czy to paint.. bo mialem 2 razy ale tylko 1000defa z silnym na P normalnie jak odpalilem silne bylo ponad 700 i byl jakis bug i doszlo do 1000... ale to tylko chwilowo:(

ale niemozliwe zeby on mial tyle.. ja na GM Mode sura WP mam po 1100 defa tylko

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...