Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

80 lev,nie wiem co dalej

smiechuxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek itemki z profesji, dungeony normal ( za emblemy kupujesz lepsze itemki), później heroic, itemki za reputację, epickie itemki z AH (jeżeli masz dużo kasy i nie masz co z nią robić).

Opublikowano

Z tego co wiem to na wotlku nie ma dungeon findera..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Na początek itemki z profesji, dungeony normal ( za emblemy kupujesz lepsze itemki), później heroic, itemki za reputację, epickie itemki z AH (jeżeli masz dużo kasy i nie masz co z nią robić).

Nie rozumiem za bardzo z tymi itemami z profesji ,a co do dungeonów kilkam i szuka mi grupe ,tylko ze jeszcze ani raz nie udało się mojej grupie ukonczyc danego dungeona,bo wszyscy padaja,to chyba wina tanka prawda?

Jest może jakiś spis z jakich dungeonow dropią dane przedmioty ?? bo np dropią tylko pierscienie w danym dungeonie a ja juz mam i np: potrzebuje broni

Budowniczy
Opublikowano

na sunwellu z tego co pamietam nei działa dungeon ludzie szukaja grun na /y <na czerwono nad bania sie pokazuje najlepiej idz na fos i pos Forge of soul czy jakos tak i Pit of saron tam fajne itemy leca pod pve zdobywasz Eot za kazda elite a eof za ostaniego bosa za eoty kupujesz w dalaran itemki jest addon ktory pokazuje jakie itemy leca z danej instanci nazywa sie Atlas lot szukaj pod wersje 3.3.5a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...