Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] BS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyzje gdy odpalam serwa hamaczi i wlacze sb by padmak to wylacza mi sie metek wie ktos czemu na rykox v2 pierwszy raz tak mam jak nie ten dzial przepraszam nie wiedzialem gdzie jak modek moze niech przeniesie

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Nie uznajesz interpunkcji ? Racja, w podstawówce nie było składni. Odstaw robienie serwerów, bo póki co i tak nie ogarniesz.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem chcesz używać bs'a na swoim serverze... ale po co od bonów jest Game Master panel III by Bambus3k

wipek.pl

Opublikowano

Mała literówka pisane jak najszybciej na fon otochodzi ze jak wchodze na czyjisc serwera nie moj odrazu mowie np na jakis tam serw czyjis na rykox v2 wlaczam padmaka i wyzuca mnie z metka a wczesniej tak nie mialem

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Sluchaj powiedziales "Padmaka" Ale co ? mam myslec ze to injector,multi hack czy co innego ?

jak injector to klikasz np na Switchbot.dll odpalasz metka w malym oknie jak jestes wgrze naciskasz injeckt pojawi ci sie okienko klikasz ok i szybko wracasz do metka powinno dzialac ;)

Licze na + :)

Opublikowano

chodzi mi o bs czly bonusswicher Switchbotv3 opalam to klikam fenster cos tam klikam ok wchodze do metka znow ok klika potem tak i bum mt2 sie wylacza

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Nie zablokowali zadnego Bs tylko jest nowa wersja v 3_0_0_5 tak dla waszej wiadomości!!! i stare wersje mogą nie działać. o.O

ewlus4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...