Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Pomocy !

Radarmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all emo13.gif

Mam taki problem z margonem.pl , mianowicie jak zak sie zaloguje do gry , gram przez ok. 1-.2min , i nagle nie moge sie ruszac , ani nic :/ Wyskakuje Konsola i pisze to : "Margonem console.

Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/536.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/20.0.1132.47 Safari/536.11

System ready.

Starting the game.

Warning: Brak odpowiedzi serwera, sprawdź połączenie internetowe. Trwają automatyczne próby wznowienia połączenia

Przeładowanie strony za "

Co mam robic ? Neta nie mam złego poniewaz w Csie mam pingi po 20-30 , uzuwam chrome , ale testowalem do margo wszystkie przeglądarki i nic :/

Tu daje filmik na YT z którym sie spotkalem (mam ten sam probelem , zaczyna sie od 2:40!) :

Prosze o pomoc , z gory thx!

Jak ktos pomoze dam steama do CSa !!!

Opublikowano

Tutaj masz topic.

http://www.mpcforum.pl/topic/674187-margonem-pomocy/page__view__findpost__p__4855886

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...