Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam, mam do was takie pytanie czy te runy naprawde oplaca sie kupowac? Dużo osob mowi mi ze tak, ale ja w to troche nie wierze..

Dlaczego? Runy z regu 3 kosztuja np. 1025PZ a daje.. 2,25 obrażeń do ataku o.O.. Czy to chodzi o te obrażenia jakie ma np. ostrze dorana 10? Bo jeśli tak to ja mam w dupie te runy.... Musial bym wydac z 100tys PZ zeby byl z tego jakis porzytek. Jeśli się myle to mnie poprawcie i powiedzcie dlaczego oplaca sie kupic te runy

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Czy to chodzi o te obrażenia jakie ma np. ostrze dorana 10?

Tak, o te.

Jasne, że warto. Powiem nawet więcej - jest to pewnego rodzaju przymus. Dają ogromną przewagę na linii.

Bóg to twoje sumienie

Znawca
Opublikowano

ogromną? O te 10obrażeń? Przeciez to tyle co nic..

-----------------------

Opublikowano

Dobra te 10ad uratuje ci życie, czemu? bo jak masz 80ad to krytyk walnie 160 a 90 ad do masz 180 a 20 to już coś, każdy hit się liczy. Nie miałeś nigdy tak że uciekałeś z 10-20hp? To samo przy ap tyle że jak masz ap runy i specki do zaczniesz z 40ap na start

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nom. @jowe1999 dobrze ci to wytłumaczył.

Także informacja od wszystkich kupujcie runy ! :)

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

Runy to podstawa, zrozumiesz to wbijając 30 lvl i grając np. na solotopie. Dlaczego? Dlatego, ponieważ przeciwnik mając runy np. armor,ad,magic ress ma z miejsca ogromną przewagę nad Tobą i zanim szanse się wyrównają minie 5-10 min w zależności od champa i sposobu farmy. Dam inny przykład np. ap carry na midzie, mając runki przykładowo ap,mana reg, magic ress a Twój przeciwnik nie ma wgl. runek to Ty już masz przewagę, mana Ci się szybciej regeneruję i ap więcej ;)

Runy tak jak wspomniałem wcześniej to podstawa na 30 lvl.

Opublikowano

ogromną? O te 10obrażeń? Przeciez to tyle co nic..

10 to nic?! Na początku jak masz 55 ataku.

+10 ad i + 20 armora na pierwszym lvlu to jest bardzo dużo

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak zaczynałem grać to tez tak myślałe.Ale runy przy 30lvl na prawde mogą Ci pomóc.Jeśli chceż być dobry w early game to kupuj runki które zwiększają ad, as hp czy pancerz, a jeśli chceż być lepszy w late to kupuje te co dają troche na level (przy 18 to trochę się uzbiera)

Znawca
Opublikowano

A dlaczego runy w kregu 3 kosztuja np. 1000 a w kregu 1 kosztuje po 30 a.. runy z 3 daje tyle co 2 z 1 kregu. Wiec czemu wszyscy kupuja z 3 kregu?

-----------------------

Opublikowano

A dlaczego runy w kregu 3 kosztuja np. 1000 a w kregu 1 kosztuje po 30 a.. runy z 3 daje tyle co 2 z 1 kregu. Wiec czemu wszyscy kupuja z 3 kregu?

Bo na runy masz ograniczone miejsce i lepiej wydać więcej kasy i dostać większy bonus. Runy zostają na całe życie. I zamiast wydać mało i mieć +5ad to lepiej wydać dużo więcej i mieć te +10ad

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...