Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snake na facebooku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Otóż założyłem się z kumplem, że pobije jego dotychczasowy rekord w snake'u na fb jaki jest 950. Ja mam 690 jak na razie i nie mogę go pobić.

Zakład poszedł o 50 zł. Szukałem po googlach jakiś sposobów by nabić coś w stylu 1000, lub 1200 ale jak już coś znalazłem, to nie potrafiłem tego zrobić.

Bardzo proszę gdyby ktoś wiedział jak to zrobić i napisał by krok po kroku to byłbym bardzo bardzo wdzięczny i odpaliłbym nawet 20 zł z puli.

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano · Ukryte przez Gamus, 1 Października 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Gamus, 1 Października 2012 - Brak powodu

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest coś takigo jak grasz i masz sterowanie myszka to mozesz kliknac prawym i przesunac kursor wtedy gra sie stopuje a ty pizgasz pkt ;p

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

To jeszcze aktualne? I czy musi być w CE? W grach przeglądarkowych to trudne, ale mogę napisać bota, który będzie jechał całą planszę zygzakiem nabijając punkty aż wypełni całą planszę.

To ta gra? https://apps.facebook.com/mj-snake/?fb_source=search&fb_appcenter=1#_=_

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...