Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Pytanie]Karta graficzna

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam karty graficznej do sprzętu:

Procek: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+

Ram:2gb

Płyta główna:Asus M2N-E

Zasilacz:Modecom premium 400

I żeby ta karta graficzna była silniejsza od Geforce 7300GT i nVidia 6800GT ale żeby sprzęt i zasilacz który podałem ją uciągnął.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ile kasy masz przezoaczone na grafike? Jak wezmiesz mocniejsza to moze sie okazac ze zasilacz bedzie do wymiany.

Narazie na slepo moge ci polecic 8600GT/8800GT.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Kasy mam na grafike tak do 150zł ale mogę dać nawet więcej ale żeby tylko nie wymieniać innych podzespołów zasilacza też nie bo na to kasy nie mam ;) Potrzebuje poprostu coś mocniejszego od tego co podałem ale żeby uciągło na tym sprzęcie ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

A możesz podać jedną kartę tylko tak dokładnie na przykład nvidia geforce.... ???? Żebym sobie zerknął dokładnie

Opublikowano

Wydaje mi sie że 7900GTX Jest najlepsza z tych co podałeś ale czy ona napewno odpali na tym zasilaczu?

Acha i czy ta karta tylko od Asusa też jest dobra

A no i w jakiej cenie jest ta grafa bo mam zamiar kupić normalnie w sklepie nową czy taką dostanę?

Acha no i jeszcze zapomniałem wspomnieć że mam monitor bez wejść cyfrowych tylko d-sub

Opublikowano

No to mi właśnie chodzi zeby ruszyła ja możesz to proszę o podanie takiej ;)

Ale czytałem na necie i jedna osoba miała lepszą konfiguracje kompa z tą kartą i zasilaczem modecom feel 400W więc chyba gorszy i działało ale jak możesz to podaj coś co napewno zadziała

Opublikowano

Będę się zastanawiał nad kupnem zasilacza i wtedy jak go kupie to co doradzilibyście mi jeszcze ogólnie w kompie wymienić ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...