Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3]Kupno gier na PSS

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

otóż kupno gier w Play Station Store to nic innego jak kupowanie na innych tego typu platformach .

Najpierw musisz kupić zdrapkę, Kod będący pod zdrapkąwklepać w reedem codes. W ten sposób doładujesz konto pss o kwotę za którą kupiłeś zdrapkę. Drugim sposobem płatności jest użycie karty płatniczej/kredytowej. W ustawieniach konta wklepujesz jej dane (dane właściciela karty muszą się zgadzać z danymi podanymi przy zakładaniu konta). Wtedy wszystkie należności za Twoje zakupy będą pobierane z w/w karty.

Następnie wybierasz interesujący Cię produkt i klikasz opcję "kup". Finito zakupiłeś 'coś' w pss.

Opublikowano

U mnie w mieście w empiku można kupić zdrapkę na 100zł, na allegro jest na mniejsze sumy :D

random.jpg

Opublikowano

Najlepiej jakbyś podał w jakim mieście mieszkasz (w pobliżu jakiego dużego miasta). :P.

W większości epmików, media marktów, czy saturnów można kupić takie zdrapki ;p.

Jeżeli Cię nie interesują sklepy stacjonarne wbijaj na alledrogo.

np.

http://allegro.pl/psn-100-zl-karta-pre-paid-playstation-network-24-7-i2464644296.html

Opublikowano

i tak dalej nie wiem gdzie to jest ;d

Lataj po najbliższych sklepach spawdzając gdzie najtaniej. + Porównaj do Allgro ;d

skpUo.png

Opublikowano

Jak dla mnie tekken to podstawa, poza tym Medi evil (czy jakoś tak) i jakieś emulatory z PSX'em

ognistyadd.jpg
Opublikowano

Doładowywanie jest prostym sposobem na kupno fajnych dodatków, jak i fajnych gier - ja osobiście używam karty kredytowej żeby doładować

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...