Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inventory Bonus Dialog

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inventory_Bonus_Dialog-1342427585.png

Jak widać jest to przelicznik bonów, tylko tutaj on znajduje się w equ a nie jak poprzedni w oknie statusu. Zaletą tego "Przelicznika Bonów" jest to, że działa na Clientach 2010 i nowszych.

Info

Twórcą "Inventory Bonus Dialog" jest P3NG3R ja go tylko spolszczyłem na nasz język.

Instalacja

1.Wypakowujemy z naszego Clienta pliki locale_pl oraz root

2.Kopiujemy pliki znajdujące się w paczce i wklejamy je do rozpakowanych plików Clienta

3.Pakujemy pliki

4.Wklejamy pliki do Clienta

Download

http://www.speedyshare.com/bxE5H/PL.rar

Scan

https://www.virustotal.com/file/035e40dc8cb657ae9e11464cd71765b0e90ef47e1629a178d70e84196ee5a005/analysis/1346191194/

Źródło

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1846814-python-release-inventory-bonus-dialog.html

ZAHONnaMPC-1339068796.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inventory_Bonus_Dialog-1342427585.png

Jak widać jest to przelicznik bonów, tylko tutaj on znajduje się w equ a nie jak poprzedni w oknie statusu. Zaletą tego "Przelicznika Bonów" jest to, że działa na Clientach 2010 i nowszych.

Info

Twórcą "Inventory Bonus Dialog" jest P3NG3R ja go tylko spolszczyłem na nasz język.

Instalacja

1.Wypakowujemy z naszego Clienta pliki locale_pl oraz root

2.Kopiujemy pliki znajdujące się w paczce i wklejamy je do rozpakowanych plików Clienta

3.Pakujemy pliki

4.Wklejamy pliki do Clienta

Download

http://www.speedyshare.com/ax3vR/PL.rar

Scan

https://www.virustotal.com/file/f3563d2257e1cfa5e7fb33e3891696719943a92b7c467735d05ceaf984642306/analysis/1342428062/

Źródło

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1846814-python-release-inventory-bonus-dialog.html

Prz. to jest w kamerze wiec po co temat ?

@antywarn tak czy siak na pewno nie licznym sie przyda.

xxx

Opublikowano

U mnie po dodaniu tego nie mogę ruszać przedmiotów eq.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Nie wiem jak można mieć problem z dodaniem tego. :( Wszystko pięknie działa tylko trochę podstawowa wersja chujowo wygląda, ale po przerobieniu całkiem git. :)

Opublikowano

Kiedyś to dodawałem w okienku osobnym i działało poprawnie ale uznałem to za nie potrzebne i skasowałem ta wersja wydaje mi się fajniejsza ale po dodaniu tego nie moge poruszać przedmiotami w ekwipunku z języka python jestem zielony to nic nie zdziałam.

Opublikowano

Nie wiem jak można mieć problem z dodaniem tego. :( Wszystko pięknie działa tylko trochę podstawowa wersja chujowo wygląda, ale po przerobieniu całkiem git. :)

ofc. stopka usunięta ;D

edycja liczb i zmiana nazw (bo na tym polega zmiana wersji z "chujowej" na Twoją) nie oznacza ze jestes autorem.

@top stare jak świat, w kwietniu ukazało się na e*pvpers ;d

@up

pobierz z elitepvpers i wgraj te 2 pliczki do locale_pl i root. musi zadziałać, pliki są po prawne bo u mnie działaja, a przy kopiowaniu plików nie da się popełnić błędu. xD

chu. wie czy pliki z tematu działaja, więc lepiej z elite i sobie na szybko spolszczyc.

Opublikowano

a większość mówiła że to ich autorskie... no beka w chuj.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

ofc. stopka usunięta ;D

@top stare jak świat, w kwietniu ukazało się na e*pvpers ;d

@up

pobierz z elitepvpers i wgraj te 2 pliczki do locale_pl i root. musi zadziałać, pliki są po prawne bo u mnie działaja, a przy kopiowaniu plików nie da się popełnić błędu. xD

chu. wie czy pliki z tematu działaja, więc lepiej z elite i sobie na szybko spolszczyc.

Spokojnie nie przypisałem sobie tego. ;) Jak ktoś rozpakuje clienta to ciągle zobaczy autora tejże pracy jednak stylistycznie brzydko to wygląda... + Nie przypisywałem sobie tego nigdy...

Opublikowano

Airo.net.pl jak dla mnie wiele wyjaśnia.

down, zmień avatar bo psotó czytać się nie da :<

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Spokojnie nie przypisałem sobie tego. ;) Jak ktoś rozpakuje clienta to ciągle zobaczy autora tejże pracy jednak stylistycznie brzydko to wygląda... + Nie przypisywałem sobie tego nigdy...

ale jednak airo.net.pl na miejscu autora stoi ^_^

ja tam nie zamierzam się kłócić i tak każdy kto spotkał się z tym dodatkiem, wie kto go stworzył i tyle.

wiec ukrywanie stopki i przypisywanie pracy do siebie jest bez sensu.

Opublikowano

Airo.net.pl jak dla mnie wiele wyjaśnia.

Nom moją domenę. Zauważ, że nie mam tam "© Airo.net.pl", ale okej jak tam uważasz.

Opublikowano

Fajne przyda Mi się a i znalazłem błąd zamiast Trucizna to pisze ''Prucizna'' .

Malutki błąd przy tłumaczeniu. Zaraz to poprawię.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Nie napotkał nikt z was problemu z poruszaniem przedmiotów w ekwipunku?

Opublikowano

Nom moją domenę. Zauważ, że nie mam tam "© Airo.net.pl", ale okej jak tam uważasz.

no no no, wielka różnica. to też będę kraść i podpisywał "Endymion" i się tłumaczył ale tam nie ma ©... chujowa polityka obrony :/

Opublikowano

no no no, wielka różnica. to też będę kraść i podpisywał "Endymion" i się tłumaczył ale tam nie ma ©... chujowa polityka obrony :/

Bo nie mam po co się bronić w pliku, który odpowiada za te rzeczy mam dodane przez kogo to jest zrobione.. Nigdzie w moich postach nie znajdziesz przypisania sobie, że ja to zrobiłem, a jeśli tak uważasz tylko przez to, że wrzuciłem filmik wcześniej z tym niż zawitało to na forum i myślałeś, że ja to zrobiłem mimo iż nigdzie tak nie pisałem no to już nie moja sprawa..

Opublikowano
0716 17:35:46044 :: AttributeError
0716 17:35:46044 :: :
0716 17:35:46044 :: 'module' object has no attribute 'GET_ITEM_DROP_QUESTION_DIALOG_STATUS'
0716 17:35:46044 ::

0716 17:35:46325 :: Traceback (most recent call last):

0716 17:35:46325 ::   File "ui.py", line 1356, in OnSelectEmptySlot

0716 17:35:46325 ::   File "ui.py", line 87, in __call__

0716 17:35:46325 ::   File "ui.py", line 78, in __call__

0716 17:35:46325 ::   File "uiInventory.py", line 347, in SelectEmptySlot

Opublikowano

Bo nie mam po co się bronić w pliku, który odpowiada za te rzeczy mam dodane przez kogo to jest zrobione.. Nigdzie w moich postach nie znajdziesz przypisania sobie, że ja to zrobiłem, a jeśli tak uważasz tylko przez to, że wrzuciłem filmik wcześniej z tym niż zawitało to na forum i myślałeś, że ja to zrobiłem mimo iż nigdzie tak nie pisałem no to już nie moja sprawa..

Jeszcze ode mnie dwa zdania ;d

Usuwanie stopki i napisanie komentarza w kodzie to troche nie fair myśląc o autorze.

To tak jak byś kupił bilboard, zawiesił reklame, a przed bilboardem było by wielkie drzewo, które wszystko by zasłoniło.

lolz, jakie porównanie ^_^

dobra juz chill chłopaki, też sobie usune tą stopke, co mi tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...