Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOWNLOAD]Spolszczenie do Switchbotv3_0_0_5

blady35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było w moim temacie "Społeczenie" wiec nie wiem po co robisz takie tematy w download 2 o to link do teamu ...

http://www.mpcforum.pl/topic/672671-dlswitchbot-by-padmak-v3005/page__p__4844679#entry4844679

Napracowałem się tłumacząc a ty bez mojego pozwolenia to udostępniasz ?

xxx

Opublikowano

pssss . co ty gosciu cwiczysz . od ciebie gosciu nic nie bralem i wisi mi to czy to ty sobie spolszczyles czy ktos inny. ja od twego tematku nic nie bralem i nie wyskakuj z takim bulwersem :) spokojnie opanuj emocje ;]

Opublikowano

pssss . co ty gosciu cwiczysz . od ciebie gosciu nic nie bralem i wisi mi to czy to ty sobie spolszczyles czy ktos inny. ja od twego tematku nic nie bralem i nie wyskakuj z takim bulwersem :) spokojnie opanuj emocje ;]

no lajt, tylko temat i tak tak idzie do kosza . bo było nie raz na mpcforum np w moim temacie ;) pozdrawiam.

Jbc to zapraszam na pw z wszelkimi problemami

xxx

Opublikowano

Radzę sprawdzać najpierw czy to już się nie pojawiło. Tamten temat jest bogatszy o wartość, tak więc tamten zostaje natomiast ten do kosza. Jeśli poprawisz wygląd, estetykę i wartość tego tutka to wtedy można zrobić odwrotnie ;).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...