Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crossfire EU folder rez

pedegie123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem zepsuł mi się folder rez w crossfire EU i mam prośbe czy ktoś mógłby wrzucić mi folder rez z cf EU czysty bez WH ? za pomoc dam +siki , like

Opublikowano

Poczekaj 3 min zaraz będzie.

Uploaduje się

Jednak się nie udało może zrób po prostu reinstall ...

Bo mam mały problem z netem :(

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

@up Jak ty chcesz w 3 minuty zuploadować 2GB?

Nie lepiej poprostu zrobić reinstalla? Folder REZ zajmuje 2GB, więc nie wiem ile potrwa uploadowanie tego, a ty będziesz musiał to ściągnąć. Już mniej czasu zajęło by ci ściąganie nowej instalki, niecały 1 GB

I jeszcze piszesz, że o reinstallu napisałeś pierwszy, każdy widzi że wyedytowałeś posta

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Witam mam problem zepsuł mi się folder rez w crossfire EU i mam prośbe czy ktoś mógłby wrzucić mi folder rez z cf EU czysty bez WH ? za pomoc dam +siki , like

Następnym razem zobacz w jakim dziale piszesz. Jeżeli chodzi Ci o CF EU to powinieneś to napisać w tamtym subforum

;)

Przenoszę.

Opublikowano

@up Jak ty chcesz w 3 minuty zuploadować 2GB?

Nie lepiej poprostu zrobić reinstalla? Folder REZ zajmuje 2GB, więc nie wiem ile potrwa uploadowanie tego, a ty będziesz musiał to ściągnąć. Już mniej czasu zajęło by ci ściąganie nowej instalki, niecały 1 GB

@up up Nie bede się sprzeczał a o reinstalu napisałem 1 :)

//spam

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...