Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlphaX79

AlphaX79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prace kiepskie trochę, widać że tło i sam render xD, zrobił bym to w gimpie albo photoshopie. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Dziecko nie wkurwiaj mnie... sam całość robiłem beż jebanego PS ani szmaciarskiego gimpa, sam renderowałem modelowałem i przytkaj ryj! myślałeś że co? zrobiłem same tło a resztę "ukradłem" z neta?! Podkurwiłeś mnie twierdząc że to ukradłem od kogoś ,zrobiłem tło w PS i z tym gówniarskim tekstem "dziękuje dobrtanoc"... jedną grafikę robiłem 2 godziny więc mnie nie wnerwiaj, nie ma tu niczego z PS ani gimpa, a jak jesteś taki mądry to może sam sobie kupisz Cineme 4D(około 2tysięcy,, zależy ja używam C4D Studio, jest droższe i lepsze) i zrobisz dokładnie to samo?!

audio_new.gif
Opublikowano

@UP

Widać, że z takim podejściem nie zajdziesz daleko. To jest krytyka ... To, że zrobiłeś - dobrze. Ale nie wjeżdżaj od razu z kurwami, ryjem etc. Tapety takie sobie. Ja bym ich na pewno nie użył - wolałbym coś bardziej dynamicznego, jakiś napis etc.

he?

Opublikowano

1.Dj wyjechałem z kurwami bo wnerwił mnie jego chamski i gówniarski tekst... 2. to co napisał to nie jest krytyka tylko przechwalanie (cytuję "

zrobił bym to w gimpie albo photoshopie") 3. I to co napisał jest nie możliwe do wykonania w PS i gimpie chyba że ukradł by ok kogoś render a najpierw musiał by taki render ktoś zrobić...

audio_new.gif
Opublikowano

Przestańcie się już kłócić, nie od tego są galerie :) Alpha, musisz być otwarty na krytykę, bo właśnie po to otwiera się galerie. Ktoś napiszę Ci o twoich możliwych błędach, Ty postarasz się je poprawić i twoje prace będą coraz lepsze :).

btw. Sam bym takiego czegoś nie zrobił, szacun :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Cristiano krytykę przyjmuje, ale w jego komentarzy krytyki było ledwo... mógł tylko napisać słabo to bym to to przeczytał i ok, ale zaczął się przechwalać rzeczami które są nie możliwe jeśli się nie ukradnie od kogoś, zapyta się o pozwolenie do użyczenia takiego czy innego renderu...

"Ty jesteś niemożliwy, nie znasz się.Da się to zrobić w PS wszystko się da zrobić tylko Ty nie umiesz." ja w cinemie siedzę 2 tygodnie to po 1... po 2 czytałem tam parę twoich postów i mam pytanie z kąd masz cineme ukradłeś, czy kupiłeś?

Cinema 4D R13 prime 2968 zł,

Cinema 4D R13 Studio 12722 zł(używam),

Cinema 4D R13 Visualize 6785 zł,

Cinema 4D R13 Broadcast 5513 zł(używam),

V-Ray for Cinema 4D 3350 zł,

BodyPaint3D 2968 zł(to kupię)

wszystkie ceny podałem netto...

3."Da się to zrobić w PS wszystko się da zrobić tylko Ty nie umiesz" nie wszystko bo musiał byś pożyczyć lub ukraść render(kostka i kula są obiektami 3D moge sobie je obracać i patrzeć na nie z każdej perspektywy... a ty z ukradzionym/pożyczonym renderem byś tego nie zrobił...

audio_new.gif
Opublikowano

no to wiemy że zajebałeś cineme... (za z piracony program możesz zabulić nawet 10 razy więcej niż jakbyś go kupił, przykładem jest windowa za orginał płacisz 500zł a kare za pirata około 6tys...)ZŁODZIEJ!!!

audio_new.gif
Opublikowano

Skończcie tą kłótnie, to jest galeria a nie jakiś offtopowy temat.

Alpha, nawet nie wiesz ilu ludzi na tym forum piraci :), mało kogo przy zarobkach w Polsce stać na programy które kosztują kilka tysi.

mg7k04q.jpg

Opublikowano

znaczy programy ma mój znajomy ale licencje ma na 5 kompów :) jedyne co ja sobie dokupie to bodypaint, o vray myślałem ale takiego renderingu by mój komp nie wytrzymał :(

audio_new.gif
Opublikowano

Myśle że konstruktywna krytyka nikomu nie zaszkodzi, trochę dystansu chłopaku :P A co do prac nie jest źle, trenuj dalej!

Dum spiro, spero.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziecko nie wkurwiaj mnie... sam całość robiłem beż jebanego PS ani szmaciarskiego gimpa, sam renderowałem modelowałem i przytkaj ryj! myślałeś że co? zrobiłem same tło a resztę "ukradłem" z neta?! Podkurwiłeś mnie twierdząc że to ukradłem od kogoś ,zrobiłem tło w PS i z tym gówniarskim tekstem "dziękuje dobrtanoc"... jedną grafikę robiłem 2 godziny więc mnie nie wnerwiaj, nie ma tu niczego z PS ani gimpa, a jak jesteś taki mądry to może sam sobie kupisz Cineme 4D(około 2tysięcy,, zależy ja używam C4D Studio, jest droższe i lepsze) i zrobisz dokładnie to samo?!

Opanuj się to po 1. a po drugie to prace są średnie bo za wiele w nich niema. Takie jest nasze i moje zdanie :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ten cube był po prawej bardziej a nie tak na srodku i jakis napis + cos tam jeszcze bym ustawił. Tak to lipa ;/

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prace kiepskie trochę, widać że tło i sam render xD, zrobił bym to w gimpie albo photoshopie. Dziękuje dobranoc.

w gimpie takiego czegoś nigdy nie zrobisz.

W Photoshopie jeśli opanujesz po kilku latach a i tak nie wyjdzie ci takie samo.

@Topic

Może być podoba mi się 2 praca ale za mało w nich!

Postaraj się też bawić tymi pracami w photoshopie!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...