Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rejestracja

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałem zacząć grę w crossfire a tu "taki chuj" że nie moge sie zarejestrować, wpisuje dane itp, klikam "create your free account" , po kliknięciu jest "please wait" i cofa mnie do rejestracji... przez facebooka zarejestrować się też nie mogę, bo gdy klikam connect with facebook, pisze "please wait" i wraca mnie do okienka z connect with facebook...

shoob.png

Opublikowano

to nic nie dalo, dalej "cofa" do formularza rejestracyjnego/ekranu logowania w przypadku rejestracji przez facebooka...

P.S. 1000 postóf

shoob.png

Opublikowano

@F5

to nic nie dalo, dalej "cofa" do formularza rejestracyjnego/ekranu logowania w przypadku rejestracji przez facebooka...

P.S. 1000 postóf

olek po co piszesz skoro temat do zamknięcia i twierdzisz że działa? Jak ktoś chce to ja mogę wam zrobić konto i dać

nieregulaminowa sygna

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak mnie wkurwia ten gamerage... na z8 dziala wszystko ... nawet na o2 mail od razu przyszedl.. Tutaj nie przychodzi na gmaila, o2 (na o2 jestem pewnien ze nie przyjdzie) od 2 dni, hotmail juz z godzinke-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...