Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crossfire Fantasygame kupno punktów premium

VersacePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wie ktoś może gdzie mogę się zapopatrzyćw punkty premium na stronie nie działa a chciałbym sobie kupić troche zabawek do tego priva. Z góry dziekuje. Widze ze masa osob uzywa itemow za te coinsy to kupic da sie gdzies na pewno.

:)
Gość patrykkos
Opublikowano

W takim razie może te punkty dostaje się za robienie misji jeżeli na stronie nie działa kupno :P

Opublikowano

Kolego jest możliwe kupno na stronie. Po zalogowaniu w lewym dolnym rogu masz napis Donate klikasz i wyskakuje ci rodzaj transakcji za zł jest tylko możliwość sms a przelew itd. to jest euro .

Opublikowano

@up

Widzę nie rozumiesz słowa "Donate".

Donate oznacza - Darować, podarować.

Przycisk donate służy wpłaceniu dobrowolnej kwoty na wspomaganie servera :D

A punkty premium dostajesz za Daily Mission :)

1339148375-U575627.png

Opublikowano

pryN bez lipy ale teraz sie spaliłeś do końca weź lepiej wejdz i zobacz bocie a nie puczasz mnie chyba ci pisze ze 10 eur. to 1k ec albo na PLN za 11zl masz 285 ec ja w przeciwieństwie do ciebie potrafie czytać to tyle co mam do powiedzienia w tym temacie

Opublikowano

@up

Po pierwsze masz 10 postów więc nie wiem kogo tu od botów wyzywasz :)

Po drugie. Mieszkam kurva od 3 lat w Us, więc proszę was nie uczcie mnie co to znaczy Donate :)

Punkty premium to dodatek do podarunku dla servera.

To nie jest zakup.

A punkty dostaje (osobiście) za misję, więc ja nie wiem jak ty je robisz :)

1339148375-U575627.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Przecież na screenie macie "Użyj Dotpay aby kupić Coins"... Kupowanie już normalnie działa.

Jeszcze jeden post nie na temat w tym temacie i polecą warny.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :) Domyślałem się, że opcja donate będzie ku temu służyła jednak przez 2 ostatnie dni była ona wyłączona (Może dłużej ale pisze od momentu w którym zaczołem grać. Jeszcze raz dzięki już wszystko śmiga dołożyłem 50 euro do servera więc myślę, że ma to jakiś wpływ na to jak długo postoi. Pozdrawiam

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...