Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy ma ktoś z was Colonela (100 lvl)?

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodatkowo, Colonel jest już od 45 lvl'a. Więc nie "kto zdobył colonela (100lvl)", tylko "Kto zdobył 100 gwiazdek Colonelem". =]

Opublikowano

Mam tą rangę,a tak wgl o co chodzi z tym tematem?

Nikogo to nie obchodzi i pewnie jej nie masz, nie masz przyjaciół, jesteś gejem, Twoje życie jest do bani............... a temat założony pewnie przez 12/13 latka szukającego przyjaciół i zakładając pytanie "z ciekawosci" czy z powodu ze bija go w domu i musi z kims przez kabel pogadać to by i tak odpowiadał "aha"

Dodatkowo, Colonel jest już od 45 lvl'a. Więc nie "kto zdobył colonela (100lvl)", tylko "Kto zdobył 100 gwiazdek Colonelem". =]

tak tak, Colonel jest już od 45 poziomu, WIĘC nie kto zdobył 100 gwiazdek Colonelem tylko kto osiągnał 100 gwiazdkę służby jako Pułkownik I D I O C I (tak , colonel = pułkownik bo 99% z Was nie ogarnia wojskowych rang)

a.) Temat zrobiony dla spamu i nabicia postów

b. Sam zdobyłeś najwyższy poziom i chcesz się tym pochwalić

c.) Szukasz przyjaciół

Która odpowiedź jest prawidłowa?

Btw. to jest 145. poziom, nie 100.

phahahaha, bratnia dusza ! :> jedyny dobry post tutaj napisany.

Hejka ,mam do was pytanko - czy jest tutaj jakiś gracz który osiągnął Colonela (100 lvl) 145.png

Posmaruj dżemem.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

@up

Cwaniaczku , widać że jesteś hejterem bez przyjaciół , zapewne twój ojciec już dawno wydymał Cię i wyjebał na bruk.

Skoro uważasz że mam 12/13 lat ,to zapraszam na skype , ja puszczę kamerkę i Ty (nie jestem żadnym pedałem,chcem Ci udowodnić że jesteś debilem - chociaż nie muszę udowadniać ,już twoja rodzina to zrobiła).

Idź dalej sprzedawać używane rzeczy ,Warszawioku je*any.

Tyle co do podsumowania tego użytkownika.

Temat można zamknąć , za dużo trollów na tym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...