Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] udyr-kto go pokona

Batonziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mozecie mi wymienic jak najwiencej postaci które pokonaja udyra 1v1 (sorry za ortografie spieszy mi sie)

daje lubie to za pierwszych 5 najlepszy odpowiedzi

img143q.jpg
Opublikowano

Będą to postacie takie jak -Jax -Olaf bo maja duży dmg,do tego olaf true dmg,jax z thrinity i uli(bierne)

Opublikowano

Jeśli Udyr jest średnio ogarnięty, to nawet Nocturne potrafi go zabić, kiedyś gdy zaczynałem udyrem grać nie mogłem go pokonać gdyż Nocturne ma tę swój śmieszny spellshield ( ochrona przed czarem) przez co udyr nie moze mu stuna dać, a co z kolei on rzuca mu feara, pasek i go ciśnie.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Jeśli Udyr jest średnio ogarnięty, to nawet Nocturne potrafi go zabić, kiedyś gdy zaczynałem udyrem grać nie mogłem go pokonać gdyż Nocturne ma tę swój śmieszny spellshield ( ochrona przed czarem) przez co udyr nie moze mu stuna dać, a co z kolei on rzuca mu feara, pasek i go ciśnie.

To udyra w ogóle nie ogarniał bo gdyby ogarniał użył by innego spella żeby zbić twoją tarcze...

@Top

Olaf,Jax,Trundle,Teemo

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Kayle, Yorick, Urgot. Postacie praktycznie nie do zajechania. Ludzie często nie wiedzą jak sobie z nimi radzić.

Co do udyra - strasznie ciężko go zabić. Bez ganków junglera nie warto się z nim bić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Udyra jeżdżą wszystkie postacie , z jakimś mocniejszym dmg , które też go mogą harrasować z daleka .

Przykład : Olaf , Yorick , ew. Pantheon

Opublikowano

Właśnie udyr to jedna z niewielu kontr na yoricka.

O ile troszkę ogarnia i maksuje żółwia.

Może nie jest kontrą, ale może spokojnie utrzymać lane i farmić.

nf5l38.jpg
Opublikowano

według lolcounter.com udyr jest słaby przeciwko ashe, darius, kennen, janna, olaf a itemki kontrujące go to kolczuga, buty tabi, omen i lodowe serce ;D

i jeszcze ogólnie, mechanizmy na niego dobre to slow i armor

Opublikowano

Może nie jest kontrą, ale może spokojnie utrzymać lane i farmić.

Dlatego jest kontrą :P.

Większość toperów po prostu nie ma dostępu do creepów przeciw yorickowi, a taki udyr włączy sobie żółwika i nawet z jego ghouli się podleczy.

Opublikowano

moim zdaniem udyr to idealnie dopracowana postac pod wzgledem ukladu skilli i ich pomocy w zabijaniu/stunowaniu graczy jest to postac pod ad czesto sie oplaca pojsc jungle i robic niezawodne gangi :)

Zapraszam Do Gry

Opublikowano

Ashe, Teemo - zdecydowanie kontry na Udyra.

Ciężko mi wymienić jednak 5 pewniaków - Udyr to bardzo dobra postać.

Mogę za to powiedzieć jakie postacie są dla Udyra kłopotliwe:

• 90% rangedów (sam nie ma nic zasięgowego i nie ma jak aktywnie odpowiadać na ranged harras)
  • mobilne (udyra się po prostu omija / ucieka przed nim - jak przed Nasusem z ultem...)

Opublikowano

uwazam ze jax jest swietna opcja w tym przypadku. gralem nim na udyra i dawalem rade bez problemu.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Mym zdaniem :

Jax,(Ww),Kog Maw,Dariusz,Teemuś,Olaf,Draven...

Legenda
Opublikowano

Mysle ze Ashe spokojnie udyra pokona

ma stuna na ulti + slow z hita

No tak, przecież wezmę Ashe na topa.

Udyr'a jedzie Kayle.

Opublikowano

To udyra w ogóle nie ogarniał bo gdyby ogarniał użył by innego spella żeby zbić twoją tarcze...

@Top

Olaf,Jax,Trundle,Teemo

Jax na pewno nie z tym slabym early.

@Top

Wszystko co utrzyma go na zasięg.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...