Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie doszły Battlefunds'y ;[

paker331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem mam taki:

kupiłem sobie BattleFunds'y za 7zł, poprzez Boku SMS wszystko dobrze szło akceptowalem umowe itp wpisuje swoj numer no i się łąduje czekam czekam i po jakims czasie pisze wyslij sms'a na ten numer o tresci PAY wyslalem i tu nic czekam 30 minut i dalej nic co mam zrobic ? Kase z fona wziel.

Gdzie to zglosic ?

Opublikowano

No wpisuje swoj numer kom. i klikam dalej i potem czekam z 5minut i wyskakuje ze mam wyslac smsa tam i tam , wysyłam i nic kase wzielo i nic nie dalo

Opublikowano · Ukryte przez xamizo, 16 Lipca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez xamizo, 16 Lipca 2012 - Brak powodu

x

Opublikowano

To jest tak podajesz numer telefonu przychodzi ci sms czkekasz chwile na monitorze pasek powinien dojść do połowy, wysyłasz sms i klikasz dalej czy jakoś tak i ci ładuje jak wysłałeś i nie doszło poczekaj jak czekasz długo napisz do obsługi klienta może być to wina BOKU sms :P

Opublikowano

to jest ten support jeśli się nie mylę, musisz wysłać zgłoszenie zawierające numer telefonu, treść sms'a i godzinę o której go wysłałeś :

http://www.boku.com/support/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...