Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nóż dla snipera

potter28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, słuchajcie aktualnie mam Uber Noż Konrada. Ale czy nie pora na zmiane na coś lepszego ? Nie wiem czy np. nie lepszy by była Mordercza Majcher , Kieł Lwa, Cios z orbity ? Z gory wielkie dzieki za pomoc. Jutro kupuje 21000 PF więc chce wiedzieć ;D

A i nacja: national

Opublikowano

Ten nóż co go masz jest dobry, dobry jest też ten morderczy majcher - szybki, silny i zadaje obrażenia wielu wrogom w pobliżu za jednym machnięciem.

Reszty się nie opłaca, kieł jest wolny i lipny a cios z orbity nie wiem, ale podejrzewam. że to samo co uber nóż konrada, ale inny wygląd i odgłos uderzenia.

Więc proponuje morderczy majcher. Polecam do tego m95 na daleki i m32 na średni.

Opublikowano

Ja ci powiem tyle, żebyś nie zmieniał noża bo ten jest najlepszy i nic tego nie zmieni lepiej sobie kup snajperke stefana (*Stefan a m95 czy inne to tylko reskin tej broni).Ewentualnie kup sobie jakiś outfit ;).

P.S- Pan UP a co ty byś zrobił jak by cie napadło 3 kolesi i byś machał tym nożem do masła??.Uber nóż konrada jest najlepszy bo szybko można nim zabić.

Opublikowano

Ten co masz jest pro , lepiej kup ubrania . Uber jest najlepszy .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...