Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] CA the end

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem po co to wstawiasz ? a no tak będziesz zajmować miejsce w klanie muszę cie wywalić :>

down@

wstawiasz film to go komentujemy

Opublikowano

Jak was nie interesuje no to dowidzenia , nie wiem czego tu jeszcze szukacie.

nie wiem po co to wstawiasz ? a no tak będziesz zajmować miejsce w klanie muszę cie wywalić :> - nie rozumiesz nie komentuj i uj ;)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Skoro nie rozumeicie treści i nie jest to dla was przestroga to nie macie czego komentować , bb.

Opublikowano

chyba się rozpędziłeś, to jest forum i nie możesz zakazać im się udzielać - no chyba że napiszesz do moderatora o zamknięcie

Po prostu głęboko wszyscy mają to że tobie się odwidziało z CA i tyle, nikt nie zmuszał cię do grania / tym bardziej kupowania nx

// chciałeś żebyśmy ci współczuli, czy czego oczekiwałeś po tym filmie...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Combat arms jest uzależniające jak większość gier MMO, także nie wiem czym się dziwisz. Ja osobiście niedawno też przestałem grać w CA ale nie robiłem specjalnie filmiku, że zżera czas itp., chyba każdy to wie.

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Tak czy siak wrócisz do tej gry spowrotem, więc nie wiem po co robisz pożegnania, gra uzależnia, ale zobaczysz, kwestia czasu i znowu będziesz grał.

Opublikowano

Nie . To jest ten prawdziwy koniec ;)

Trzymajcie kciuki ;)

Opublikowano

Tak czy siak wrócisz do tej gry spowrotem, więc nie wiem po co robisz pożegnania, gra uzależnia, ale zobaczysz, kwestia czasu i znowu będziesz grał.

Da sie skończyć z każda grą w CA kiedyś sam byłem prawdziwym no lifem ale teraz wchodze tylko raz na jakiś czas z konieczności bycia moderatorem na MPC ;).

Co do uzależnien jak nie CA to inna gra komputerowa.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

i bardzo dobrze ze skonczyleś z CA bo tez kiedys w to gralem ale juz wiem ile przegapilem przez to a miedzy innymi nie gralem w Battlefield 3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

masz racje ja sie od niej tak uzaleznilem ze oblalem rok sszkolny nikomu nie radze :P moi koledzy tez ale oni juz z tym skonczyli ja niepotrafie:P

Opublikowano

a ja gram jak no life a mam średnią 5.09 moge dać skana świadectwa

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...