Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobic z ta kasa?

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 23lv, posiadam toyote mr2 i boxstera spydera z bdb czesciami. Mam 450k i nie wiem co z ta kasa zrobic, kupic jakis samochod czy zbierac na jakis z t3?

Opublikowano

LVL masz już w miarę dobry, kasy też dużo, ja na twoim miejscu zbierałbym na jakiś dobry wóz z T3, dobre zaczynają się gdzieś od 32 poziomu, więc niewiele ci już brakuje, akurat uzbierasz dużo kasy na wóz, polecam Porsche 959, BMW M3 GTR oraz Lotusa Evorę, z tym że Evora jest dość droga, ale jest to jeden z najlepszych wozów w grze.

Opublikowano

W czym taki lotus evora jest lepszy np. od forda gt ? ford gt ma lepsze osiągi i w dodatku jest tańszy o.O

Osiągi nic nie znaczą, ford gt to czołg i można go wyprzedzić początkową mazdą

Opublikowano

Wiesz, Boxster jest dość słabym wozem, nie ugrasz nim zbyt wiele, ale wcale nie musisz grać wozem T2, by uzbierać na Evorę.

Graj ucieczkę drużynową w T1 ALL IN, MR2 to najlepszy wóz w T1, więc sobie poradzi, są to najlepsze zawody w grze do expienia.

Opublikowano

A może chv el caminio ss?? Jedno z naj aut w grze na policje, ale i na wyścigach sobie radzi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A może chv el caminio ss?? Jedno z naj aut w grze na policje, ale i na wyścigach sobie radzi.

Wolę wyścigi od te, części do t2 już nie mam bo wszystko włożyłem do boxstera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...