Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da sie tak przerobić P90?

19daro97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc kupiłem na próbę P90 (mechanik) i mi się karabinek spodobał, tylko jest jedno ale. Strasznie nim "rzuca", tak że się prawie nie da celować. Moje pytanie brzmi, czy idzie kupić części, żeby tak nim nie trzęsło. Jeśli nie, to czy jest bardziej stabilniejszy karabin?

@Edit: Na co patrzeć. Na celność czy na poręczność? Na poręczności dużo zmian nie ma, a na celności jest sporo

Opublikowano

Ja też to kupiłem bo myślałem że będzie jak w bf3 (czyt. zero rozrzutu) a tu pach taki joke rozrzut tak kurewski że aż grać się tym odechciewa :P zapewne się da ale nie stac mnie na dodatki więc na 70% twierdze że da się to zminimalizować. Teraz jak mamy polską wersje językową łatwiej jest dobierać dodatki patrząc na opisy ( pisze często co minimalizuja).

Opublikowano

Tak.Niestety bardzo drogie jest przerobienie broni da sie przerabiać za kredyty ale to są słabizny :/.Chyba że ktoś ma kody :D na BattleFundsy to może tak ulepszać ile chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...