Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]McEdit i Wolrd Edit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem adminem na fajnym dedykowanym serwerze i Chciałem troche się podlizać . I moje pytanie brzmi czy moge jakoś przenieść budowle z McEdit na tą mapke Serwera ?? Chodzi mi o komende i czy można tak zrobić nie mając własciciela ?

Każdy Post = LIKE :D

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Jeśli jesteś głównym administratorem to chyba nawet wtedy nie możesz tak zrobić chyba że.

Na serwerze jest wgrany plugin Multivers czy coś takiego. Wtedy musisz zrobić tak

1.utworzyć nowy świat np. świat będzie się nazywał budowla i wpisujemy komendę /mv create budowla.

2.Teraz wyłączasz server i wgrywasz mapkę do folderu który się znajduje tam gdzie podstawowe światy czyli world, world the end, world the netherznajduj i tam też znajduję się nasz stworzony świat o nazwie budowla.

3.Teleportujesz się na tę świat z budowlą /mv tp [nick gracz] [świat] w tym przypadku budowla.

4. Kopiujesz budowlę wpisujesz spawn i ją dajesz tam gdzie chcesz

Daj Like proszę to cię nic nie kosztuję.

f08d10d75bf291473e6b61d4dbdadf57.jpg

Opublikowano

kolega up nie zna się na rzeczy , zrób tak :

1. Wejdź na serwer zaznacz 2 klocki siekierką i napisz //copy , potem //save schematic nazwa

2. W folderze pluginu World Edit wygeneruje się nowy folder pod nazwą "schematics' , wrzuć tam schematy z MC edita

3. Wejdź do gry wpisz /we reload , następnie //load schematic nazwa ( np. spawn ) wyskoczy ci komunikat że schemat został "załadowany" , teraz wpisz //paste i gotowe ;d

Pomogłem ? Daj like ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...