Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lagi

michal418

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie.

Jak gram w cs i jest np. duzo osob koło mnie albo jakas jadka to nachwile laguje mi cs próbowałem komend i nic kompa mam wmiare dobrego internet 4mb. Mam steam. Nawet jak wyłacze wszystkie programy niepotrzebne podwyrzsze priorytet i nic.

Prosze o pomoc!!

Opublikowano

musiałem ustawic OpenGl żeby wogule zobaczyc ile fps mam ale na tym jakby litery sa pourywane i niewidac co ktos pisze niewiem czy to wida karty graficznej czy jest za słaba ale jak jest jakas mozliwosc na naprawienie tego żeby był normalny obraz byłbym wdzieczny. te lagi mam na software

Opublikowano

wiem że sie niegra ale OpenGL na moim starym 12letnim kompie wogule niedziałał Tera gram na OpenGL i ejst pytanie czy są jakies komendy czy inne sposoby na to że ucina mi litery wszystkie ze ciezko czytac.

Opublikowano

Zainwestuj w nową kartę graficzną gdyż prawdopodobnie to jej wina.

A jak nie to wyczyść komputer i pousuwaj niepotrzebne pliki.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Zainwestuj w nową kartę graficzną gdyż prawdopodobnie to jej wina.

A jak nie to wyczyść komputer i pousuwaj niepotrzebne pliki.

Przy takim starym kompie kupować części? Ludzie ogar... Lepiej składać na nowego PC.

@TOP- Ucina Ci tak, że widzisz co drugą?

Proponuję kupic nową kartę graficzną bądź przeinstalować system

Kolejny znawca przeinstaluj sobie rozum...

Edit v2:

Znawca przemówił...

Kolego jeżeli nie wnosisz nic na temat to WYJAZD a nie mówisz jaki kto nie jest...

Popatrz lepiej na siebie krytykujesz innych a sam masz 0 pomysłów i wypowiadasz się nie na temat.

Po 1 To używaj opcji edytuj!,

Po 2 Co ty wniosłeś swoim ostatnim postem?,

Jeśli uważasz że auto tematu pójdzie kupić do dwunastoletniego komputera nową w miarę działającą kartę graficzną to jesteś w błędzie.

Może i nie wnoszę nic do tematu, ale żeby rozwiązać problem trzeba go poznać, czasem trzeba więcej informacji czasem mniej, powinieneś to wiedzieć, skoro udzielasz się w takich tematach. Idź sobie sprawdź lepiej inne moje posty, nie jestem nabijaczem, tyle co wiem pomagam, ale krytykuję ludzi którzy nie powinni się wypowiadać. Najlepiej jest powiedzieć "idź do sklepu po nową grafikę", albo "reinstal systemu". Bez komentarza, wszystko się da tylko trzeba chęci, a ja jestem pewien że da się większość problemów z CS rozwiązać bez reinstali i innych takich. Skończyłem temat.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Przy takim starym kompie kupować części? Ludzie ogar... Lepiej składać na nowego PC.

@TOP- Ucina Ci tak, że widzisz co drugą?

Kolejny znawca przeinstaluj sobie rozum...

Znawca przemówił...

Kolego jeżeli nie wnosisz nic na temat to WYJAZD a nie mówisz jaki kto nie jest...

Popatrz lepiej na siebie krytykujesz innych a sam masz 0 pomysłów i wypowiadasz się nie na temat.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Znawca przemówił...

Kolego robisz to samo. Nic nie wnosisz do tematu

@Top

Wpisz te komendy w konsoli :

rate 25000
cl_updaterate 81

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...