Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisywanie Passow dla 4 kont

LIR0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj chce wam udostępnić zapisywanie passów dla 4 kont

:)

Nie znalazłem takiego tuta.To znaczy był 1 ,ale linki wygasły i temat jest CLOSE.

OK zaczynamy.

2.Wypakuj go...

3.Rozpakuj swoje root i wklej do niego zawartość z paczki root.

4.Zapakuj root...

5.Wypakuj locale_xx

6.Wklej zawartość z paczki

^^

7.Zapakuj...

8.Daj mi Lubię TO !

xD

9.Koniec =)

Wpisy:

<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small.tga" type="2"><![CDATA[source\locale\pl\ui\buttons\sprite_small.tga]]></File>
			<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small1.sub" type="2"><![CDATA[source\locale\pl\ui\buttons\sprite_small1.sub]]></File>
			<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small2.sub" type="2"><![CDATA[source\locale\pl\ui\buttons\sprite_small2.sub]]></File>
			<File archivedPath="locale/pl/ui/buttons/sprite_small3.sub" type="2"><![CDATA[source\locale\pl\ui\buttons\sprite_small3.sub]]></File>

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=bd8671f9a5f6f2046c63f102bff25b18ecfb57613952d08b2a42d86cbaa0de56-1311951204

Opublikowano

Działać działa, ale chujowo wygląda. Kiedy w miejscu, gdzie mamy okno wyboru serwera już nam się to pokazuje. Na szczęście wystarczy kilka zmian i będzie git. ;)

Opublikowano

8.Daj mi lubie to >.< zajebałeś kamerowi i sie podniecasz. Chetnie bym Cie zminusował nie potrafisz sam czegoś zrobić tylko przypisujesz sobie prace kogoś kto sie kurwa na męczył. Skończone beztalencie.

Opublikowano

Działać działa, ale chujowo wygląda. Kiedy w miejscu, gdzie mamy okno wyboru serwera już nam się to pokazuje. Na szczęście wystarczy kilka zmian i będzie git. ;)

No bo ,źle coś dodałeś ,bo nie ma go widać przy wyborze serwerów =)

kradzione z moda mój skrypt :huh:

Nie wiem czy to jest z twojego Clienta(moda) jeśli tak to ja go nie ukradłem ,bo ja tylko dziele prace:http://www.mpcforum.pl/topic/411950-tutorialjak-zrobic-zapisanie-passow-na-4-konta/

8.Daj mi lubie to >.< zajebałeś kamerowi i sie podniecasz. Chetnie bym Cie zminusował nie potrafisz sam czegoś zrobić tylko przypisujesz sobie prace kogoś kto sie kurwa na męczył. Skończone beztalencie.

A ty chłopcze nie podniecaj się tak ,bo jak nie wiesz to nie pisze...

Opublikowano

nie warto... złość piękności szkodzi :D

najlepiej kopiuj, wklej >> Liczę na "Like IT" <_<

Opublikowano

up.

4545053025_451a1d2078.jpg

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

@up

a ty kurde pajacu

http://www.mpcforum.pl/topic/675234-dlhtml-strona-metin2/page__p__4862953#entry4862953

wypierdzielaj czy tu ktoś cos umie lub napiszę tu to odrazu z epvp??

żałośni jesteście

że kamer cos potrafi?? zasdroscicie u gumbasyy?

ała dostałem warna :(

@a epvp od kogo??

- od kamera ;]

Opublikowano

Ale problem napisac taki skrypt, 5 minut nauki kodu pythona + dopasowanie go i masz zapisywanie do pliku...

Jeszcze byc takim bezczelnym i zapiepszyc z moda tak prosty skrypt...

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry za odkop ale mam problem. Robię jak w tym "tutorialu :P " na cliencie 2010 i mnie wywala z gry podczas uruchamiania launchera o.0 . W czym tkwi problem ?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...