Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XBOX czy PS3 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam wielki problem. Zamierzam zainwestować w konsolę, posiadam tylko PSP, jednak chcę PS3 lub XBOX'a. Jakie są wasze opinie na ten temat ? Słyszałem że "ekskluziwy" ma lepsze PS3, zależy mi na graniu Fifę ale także w inne gierki. Coś bardziej ciągnie mnie do PS3, ale nie wiem co wy o tym sądzicie ? Która konsola ma lepsze pady ? Cenę też biorę trochę pod uwagę. Co byście mi polecili ?

Pozdrawiam

Opublikowano

z ceną i grami bardziej polecam xboxa.

Sam posiadam i mam koło 100 gierek także nie można narzekać.Pady padami ja od kilkunastu lat przyzwyczajony bylem do padów od xboxa jeszcze jedynki.Zależy jak kto woli.

Opublikowano

PS3, NA xklocku jajka tylko można smażyć, jeśli chcesz więcej argumentów czemu PS3, wal na PW.

Opublikowano

Ja wole x'kloca :] Pad wygodniejszy, ogólnie to jedyna wada w xbox'ie to to że trzeba płacić żeby na necie pograć, ogólnie jak wolisz bo ja za mojego klocusia dałem 1600zł razem z kicectem, 2 padami i 8 grami

@ Była promocja w mediamarkt

Opublikowano

Posiadam PS3 i ogólnie jestem zwolennikiem tej konsoli. Masz takie gry jak GOW, LBP, Ratchet itd, których nie ma na xbox'a. Wiadomo, że na xbox'a masz np. HALO, którego nie ma na PS3. Xbox ma również wygodniejsze pady. Mimo to bardziej polecam PS3. Darmowy net, PSN, dobra wydajność i nie przegrzewa się.

Opublikowano

Kim trzeba być, żeby zadać to pytanie...

W internetach są tysiące takich tematów i wiesz co? ŻADEN nie jest rozstrzygnięty. Każdy poleca tą konsole, którą ma. Więc kieeuj się exclusivami i tym, że w ps3 masz darmowy net.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Kim trzeba być, żeby zadać to pytanie...

W internetach są tysiące takich tematów i wiesz co? ŻADEN nie jest rozstrzygnięty. Każdy poleca tą konsole, którą ma. Więc kieeuj się exclusivami i tym, że w ps3 masz darmowy net.

+1.

Warto dodać, że jeżeli interesuje Cię gra online relatywnie nizsza cena x klocka po jakims czasie bedzie wieksza niz ps trójki.

@top: Kup ps3 skoro Cię ciągnie, bo różnice są znikome i dla zjadacza chleba mało widoczne - z obu konsolek bedziesz tak samo zadowolony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...