Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny, ale tak czemu takie lvle w ranku ?

Lipa też że mało ludzi online, co równa się, że źle rozreklamowaliście serwer. Gdybyście dali na start ten bojowy, a nie 24h czekać to możliwe żebym się skusił.

Opublikowano

LoL pierwsze co jak nie mam komputera i mama niechce mnie na ulice wypuscic to jak napisalem tego posta?Chlopie jak bys mnie na realu zobaczyl to bys mnie przepraszal za to co napisales.Wgl jesli masz zamiar komentowac wypowiedzi innych to przez PW.

Jesli chcecie na ten post odpowiedziec to PW i komentujcie lepiej serwer i prezke.

Opublikowano

Ja wiem.. gdyby to chociaz troche medium przypominało to moze bym się skusił.. a tak.. serwer na 2dni.. all u npc :/

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Odkrywca
Opublikowano

Grałem, wbiłem +75 lev. Powiem tyle, że serwer jest nudny. Stoi już ok. 2 tygodnie, a był jeden event: 'OX' i 'Znajdź GM', a administracja odwiedza serwer raz na tydzień. Nie ważcie się tu grać.

Opublikowano

Ja bym zagram bo wbiłem na serwa, fajna atmosfera i wgl ale koń mnie odrzucił, przecież to mija się z celem dedyka -_- to taki hard jak na PL ? że trzeba misje na konia robić -_-

Nie dziękuję, ale kto lubi na prawdę hardy ( co mija się z celem dedyka ) to polecam.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...