Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pomocy mod Teleport Pipes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy zainstaluję BuildCraft'a, a póżniej instaluję dodatek Teleport Pipes to nie widzę tych rur z dodatku Teleport Pipes.

PS.Mody instaluję przez Minecraft Forge

Błagam pomocy

Opublikowano

a masz wgranegoOptifine`a?

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

a masz wgranegoOptifine`a?

Kolego co spamujesz -.- ? Co ma optifine do wgrywania modów ? Odpowiem ci , nic ! A co do tego że "wyświetlają ci się rury z modu teleport Pipes" to problem tkwi w tym że nie dodałeś modu do clienta dlatego ich nie widzisz :)

Opublikowano

Grasz na jakimś texture pack?

Jeśli tak to zmień na normalny.

Nie nie gram na żadnym textur packu ale dzięki że spróbowałeś pomóc :)
Opublikowano

Jeśli nie wyświetla Ci się na liście w trybie Creative to nie dodałeś go do clienta lub tak jak kolega wyżej napisał masz texturpacka jakiegoś

Opublikowano

Jeśli nie wyświetla Ci się na liście w trybie Creative to nie dodałeś go do clienta lub tak jak kolega wyżej napisał masz texturpacka jakiegoś

Na creative one są ale nie widzialne, a textur packa nie mam no i ogólnie gdy na przykład instaluję moda airship to nie widzę w nim żadnego przedmiotu tak samo jest z modem camera mod
Opublikowano

Wgraj mod jeszcze raz , pewnie przez to są problemy

Wgrywałem i kasowałem ten mod około 10 razy no i to nie pomaga ale co dziwne pobrałem paczkę modów instalowanych też przez minecraft forge i był tam ten mod i działał dobrze
Opublikowano

Kolego co spamujesz ? Co ma optifine do wgrywania modów ? Odpowiem ci , nic ! A co do tego że "wyświetlają ci się rury z modu teleport Pipes" to problem tkwi w tym że nie dodałeś modu do clienta dlatego ich nie widzisz

Mistrzu jak sie nie znasz to sie nie udzielaj dobra? Ja akórat się znam bo mam serwer z wgranymi przeszło 50-cioma modami (i oczywiście client`a do tego serwa). Ale do rzeczy.

Mianowicie z wgranym optifine`em (Smooth + AA i Multi-Core + AA) nie widze tekstur ale te rzeczy są np. można położyć rure, przywołać potwora. Jest to spowodowane wesją optifine.

Bez optifine`a wszystko jest ok i z optifine`m Standard http://optifined.net...1.2.5_HD_C4.zip działa.

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...