Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]BonusSwitcher do zmieniania 6/7b

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Poszukuje zmieniacza 6/7b

BS padaki mi nie dziala nie wiem czemu

jak odpalam metina potem wybieram na liscie tego metina i wciskam cos tam pod ta lista nie pamietam co tam pisalo (brak pamieci mam do niemieckiego) to metin mi sie wylacza kazdy serwer .

Jest jakis sposob na to mam system

Win7

Opublikowano

kamer mod nie obsluguje zmiany 6/7b oraz xenoxa wiec twoja wypowiedz nic nie pomogla :/

Masz ten także

http://www.mpcforum.pl/topic/440334-dlpriv-metin2-switcherbot-v2/

ps. mi ten od padmaka działa na xenoxie więc nie wiem...

fea.gif

Opublikowano

Postaram sie chociaz jestem Tepy w tych sprawach nie uzywam hackow za duzo :D

A pytanie czy w najnowszej wersji kamermoda jest to ze by zmieniac 6/7b ?

Opublikowano

Tutaj masz napisane jakby co

http://www.mpcforum.pl/topic/111524-tutjak-dodac-server-w-modzie-kamera/

Zawsze tez możesz się o ip spytać też jest taki temat :)

fea.gif

Opublikowano

kamer mod nie obsluguje zmiany 6/7b oraz xenoxa wiec twoja wypowiedz nic nie pomogla :/

Co ty pierniczysz... Jak to nie działa na xenoxie jak działa ..Mówie o switchbot v3 by padmak

Opublikowano

przeczytaj moze wsszystko co napisalem mi padmak nie dziala ! nie wiem czemu jezeli taki mądry jestes wytlumacz

a do tego nie moge pobrac kamera bo co chwile mam ze ktos pobral juz cos z tego ip mam zarejerstrowany 1 komputer na tym ip nikt nic nie pobiera itp odczekamlem te 10 min i ten licznik sie zresetowal, bo chce pobrac najnowszego kamera

Opublikowano

Nikt sie nie wypowie ? :D

Navelia bys mogla mi wyslac download do twojego kamermoda ? Byl bym wdzieczny bo kamera z ich strony nie moge pobrac.

Opublikowano

jprdl ja wiem co i jak

ale mi wylacza metina czytaj co pisze

edit: Sorki nie zauwazylem Zobacze czy dziala i dam znac

Opublikowano

dobra niby cos tam dziala ale nie chce zmieniac 6/7b

Edit: Poprawka nie chce zmieniac tez 1-5b na zadnym serwerze jak to ustawic jest poradnik jakis czy cos

Opublikowano

No dzień dobry ;) dotarłem do tematu w końcu ale , Myślę sobie, że

1.Nie ma Hacku do Zmiany 6/7 Bon

2. 1/5 zmienia na Kammer modzie Sf i on działa na każdym serwerze Xenoxie też !

3.Wywala cie dlatego bo jak sam Pisałeś ten serwer ma zabezpieczenia i ten Denny Hack nie ma Hackshieldu (Obejścia zabezpieczenia)

a Kammer mod ma Jeżeli tobie kammer mod nie działa to a) poczekaj na nowy Patch B) sciągnij na nowo kammer moda z nowym Update C) najwazniejsze !!! Sciągnij Sobie wersje dla tych którym nie działa 1 i 2 podmień pliki z priv i tym pobranym

beznazwyje.gif
Opublikowano

No dzień dobry ;) dotarłem do tematu w końcu ale , Myślę sobie, że

1.Nie ma Hacku do Zmiany 6/7 Bon

2. 1/5 zmienia na Kammer modzie Sf i on działa na każdym serwerze Xenoxie też !

3.Wywala cie dlatego bo jak sam Pisałeś ten serwer ma zabezpieczenia i ten Denny Hack nie ma Hackshieldu (Obejścia zabezpieczenia)

a Kammer mod ma Jeżeli tobie kammer mod nie działa to a) poczekaj na nowy Patch B) sciągnij na nowo kammer moda z nowym Update C) najwazniejsze !!! Sciągnij Sobie wersje dla tych którym nie działa 1 i 2 podmień pliki z priv i tym pobranym

Jest hack który zmienia 6/7 bo własnie ten od padmaka to robi :]

A obejście zawsze można zrobić :D

fea.gif

Opublikowano

Navelia Byl bym zaszczycony gdy bys napisala na gg 9952926 wyjasnila bys mi z tym padmakiem co i jak Prosze ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...