Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:III][Inne] Edycje kolekcjonerskie

RaVneS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1342353687-U339575.png

Cześć,przedstawiam wam wszystkie edycje kolekcjonerskie dostępne w AC 3.

1.Edycja Steelbook w Pre- Orderze

• Edycja jest zapakowana w unikatowym i stylowym pudełku, zaprojektował ją Alex Ross
  • Misja dla pojedynczego gracza: Niebezpieczny sekret
  • Unikalna broń: Muszkiet skałkowy.

Screen:

1342352681-U339575.jpg

2.Edycja Freedom

• 24 cm figurka Connora
  • Unikalne i stylowe pudełko zaprojektowane przez sławnego Alexa Rossa
  • Notatnik Waszyngtona z czasów Rewolucji kryjący sekrety Asasynów i Templariuszy
  • Unikalna litografia
  • Dodatkowa zawartość w grze :

• Zaginione budowle Majów
  • Kolejne zadanie zawiedzie Connora do starej piramidy Majów, pełnej niebezpiecznych zagadek. Twoją nagrodą będzie ostrze przesławnego Kapitana Kidda - broń piękna i straszna zarazem

• Duch Wojny
  • Wszystko zdaje się wskazywać na to, że fala Rewolucji działa na korzyść Templariuszy. Pokonaj swych wrogów, aby odblokować straszliwą broń rdzennych Amerykanów - Maczugę wojenną Pontiaka.

• Pakiet dla wielu graczy
  • Snajper Poznaj siłę gniewu Snajpera w trybie dla wielu graczy, w którym będziesz mógł poznać nową postać (Snajpera właśnie), 1 relikt, 1 emblemat i 1 specjalny wizerunek wraz z tytułem "Błazna".

Screen:

1342353280-U339575.jpg

3.Edycja Join or Die

• Medalion Assasynów
  • Notes Jerzego Washingtona zawierający wszystkie tajemnice i sekrety Assasynów i Templariuszy w okresie Rewolucji Amerykańskiej

Dodatkowa Zawartość w grze:

• Duch Wojny:

Wszystko zdaje się wskazywać na to, że fala Rewolucji działa na korzyść Templariuszy. Pokonaj swych wrogów, aby odblokować straszliwą broń rdzennych Amerykanów - Maczugę wojenną Pontiaka.

• Pakiet dla wielu graczy Snajper:

Poznaj siłę gniewu Snajpera w trybie dla wielu graczy, w którym będziesz mógł poznać nową postać (Snajpera właśnie), 1 relikt, 1 emblemat i 1 specjalny wizerunek wraz z tytułem "Błazna".

4.Edycja Specjalna

• Misja dla pojedynczego gracza: Niebezpieczny sekret.
  • Muszkiet Skałkowy

Screen:

1342353407-U339575.jpg

5.Edycja Deluxe

http://www.mpcforum.pl/topic/668578-inneaciii-assassins-creed-iii-deluxe-edition-na-pc/

Źródło:

http://creed.pl

1393619387-U339575.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie, w Maju jeszcze edycja Freedom nie była dostępna nigdzie w Polsce dlatego też zamówiłem w dniu premiery Diablo Join or Die Edition, i wg. mnie bynajmniej jeżeli ktoś lubi nosić przy sobie coś związanego z AC to polecam właśnie tą edycje gdyż w Join or Die dostajemy medalion czy też "odznake" nie wiem, ale warto zobaczyć.

5gubmKI.png

Opublikowano

Preorderem już dawno zamówiłam... :D

Ale mam pytanie: czy tylko mnie się wydaje, że w tej części już jest mniej uroku AC? Dla mnie zawsze to była gra raczej "egzotyczna" (ach, do teraz pamiętam arabskie i włoskie przekleństwa z tej gry :D), a teraz w Ameryce... No, cóż :/ Mam nadzieję, że Connor szybko zginie i będzie nowa postać xD.

ps: zawsze mnie rozwalało to, że Ezio mógł wychodzić na najwyższe budynki świata, ale drzewa to było dla niego za wiele... :D

Opublikowano

@up oni idą postempem czasu chronologią najpierw byliśmy Altairem Ibn La Ahadem assasynem - podwładnym Al Maualima , który miał pokonać templariuszy potem byliśmy Ezio Audio La Frienze , który miał pokonać rodzinę Borgiów przez następne dwie części w Assasins Creedzie Revelations odkrywamy skerety mistrza assasynów Altaira a w Assasinie Creedzie III nowości karabiny chodzenie po drzewach zabijanie wielkich przywódców w Rewolucji . Następna część była by jak GTA chodzenie po ulicach w 2012 roku i zabijanie tempelariuszy chodzenie po całym świecie podróżowanie :P

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...