Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]DMG hack na DiamondMT2 (2010)

Yuuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Szukam DMG hacka na serwer prywatny DiamondMT2. Najbardziej chodzi mi o to, żeby dobrze walnąć z chmury, kiedyś - nie pamiętam już jaki serwer, parę miesięcy temu miałem taki dmg, że brałem cały wielki spot w atlantydzie, uciekałem do boku i po walnięciu chmury WSZYSCY umierali. Teraz, przy tych DMG, które ściągałem zasięg jest bardzo mały. Czy mógłby mi ktoś podesłać te pliki, by był on taki, jakiego oczekuję?

Opublikowano

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx<--- download mój dmg hack którego używam wystarczy że zainstalujesz do twojego folderu z

DiamondMT2 ps : dałem na serwer w którym musisz wkleić zwrotny kod sms oczywiście darmowy

^^ tylko ja za to dostane pare groszy

Opublikowano

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx <--- download mój dmg hack którego używam wystarczy że zainstalujesz do twojego folderu z

DiamondMT2 ps : dałem na serwer w którym musisz wkleić zwrotny kod sms oczywiście darmowy

^^ tylko ja za to dostane pare groszy

ta strona nie działa

Opublikowano

działa na pewno ... bo już kumplowi przesyłałem tego hacka ... to skopiuj sobie ten link i wklej do przeglądarki a jak ci nie zadziała to masz tutaj link zxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ten na pewno zadziała wygenerowałem ci go teraz specjalnie ... , powodzenia jak ci coś nie pyknie to napisz pomogę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...