Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Proplem z WOT

szakal2253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z gra world of tanks nie dam rady zagrać bo mam straszne lagi i nie wiem czy to przez kartę graficzna Prosze o Pomoc

Procesor: 3,2GHz

RAM: 4 GB

Karta graficzna: GeForce GT 140 (512 MB)

Miejsce na dysku:

Prędkość łącza: 6 mb/s

win/7

64bit

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podaj dokładną nazwe procesora kurwa ludzie zrozumcie procesor to nie tylko Ghz! :angry:

Edit:

Patrzałem karte nie taka zła powinno ci chodzic pewnie procesor masz do dupy a oto specyfikacja karty:

Model: GeForce GT 140

Typ magistrali pamięci: DDR3

Rozmiar pamięci: 512MB

Ilość bitów: 256

Interface: PCI-E x 16

Taktowanie pamięci: 900 MHz

Core Clock Speed:650 MHz

Troche pamiec słaba gdybys miał 512 ddr5 to było by dobrze ale masz dd3 ktore sa 2 razy wolniejsze bys mial 1gb tych ddr3 to by jakos było

no ale w kazdym razie wot ci powinien smigac podaj tylko pełną nazwe procesora pewnie jego wina

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Model czyli np E5200 tak na przyszłos ale mniejsza z tym bo z tego co widze to do wota moze byc

Instalowałes najnowsze sterowniki do karty graficznej?

I przeczysc komputer od srodka czyli od kurzu musisz miec spręzone powietrze i jakis pedzej mały zeby sie zmiescil wszedzie ale z szeroki zeby duzo kurzu zbierał od tego tepmeratura ci spadenie jak mój kolega wyczyscil kompa to mu o 20C spadła temperatura w stanie spczynku i 10C pod obciazeniem ewentualnie mozna obejsc sie bez sprezonego powietrza ale lepiej kupici miec juz na przyszlosc koszto to kolo 15zł w pierwszym lepszym sklepie komputerowym jak pomoglem to daj +

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...