Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Autopatcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , caly wczorajszy dzien poswiecilem na robienie autopatchera pod moj serwer .

Po caly dniu męczarni zainstalowalem na serwer i do clienta okolo 15 autopatcherow

(niektore probowalem po 2 razy) , i zaden nie zadziałał.Hosting mam na

http://www.000webhost.com

Niewiem co źle robię , moze mam zly hosting . Napewno ktorys z patcherow

uzupelnilem poprawnie. Wedlug mnie wszystkie w miare poprawnie uzupelnilem

Ogolem chodzi mi o Limit na plik a na tym hostingu go (chyba) niema przynajmniej

wrzucalem pliki wieksze niz 20 mb.

Dokladnie mi chodzi czy mam zly hosting czy cos na 100% zle konfiguruje

Z gory dzieki za pomoc ;]

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz profesjonalnego patcher napisz PW to skieruję cię do profesjanalisty od programowania i on napisze takowy patcher dla Ciebie. Oczywiscie licz się z kosztami ale patcher będzie taki jak tylko sobię zażyczysz.

- zabezpieczenia: logowania do serwera na klucz RSA, baz danych - TUNEL SSH, FIREWALL, ANTY-DOS, aktualizacja systemu

- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila

- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.

- programowanie: edycja/pisanie skryptów php, zapytań (query) SQL.

Opublikowano

@up nie dzieki narazie nie chce duzo inwestowac w cos co moze nie wypalic

A co do temuatu . Jakiego polecacie autopatchera i na jakim hostingu (darmowym) macie ftp ?

Z gory dzieki za pomoc ;]

Opublikowano

Chodzi o to ze mam hosting na cba.pl i autopatchera by musicinstructor

Wogole niechce dzialac , tak jakby nie wykrywalo plikow ktore moze sciagac . Jak by mogl mi ktos to bardziej wytlumaczyc na PW

Z gory Dzieki ;]

Opublikowano

A widzisz pliki przez przeglądarkę ?

- zabezpieczenia: logowania do serwera na klucz RSA, baz danych - TUNEL SSH, FIREWALL, ANTY-DOS, aktualizacja systemu

- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila

- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.

- programowanie: edycja/pisanie skryptów php, zapytań (query) SQL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...