Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]2 problem z max payne 3

I3aK3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zainstalowaniu sterowników nie mam już czarnego ekranu :)

Ale teraz mam problem mianowicie z inicjowaniem ponieważ to robi się już 10 minut a powinno chyba z 30 minut i nie zapowiada się na skończenie tej inicjalizacji ...

Proszę o pomoc :(

WItam

Ostatnio kupiłem Max Payne 3 , po uruchomieniu tej gry mam czarny ekran.

I chcę to naprawić słyszałem że to zależy od karty graficznej i jej sterowników nie pobierałem nowych wgl.

A więc moja karta to : NVIDIA GeForce GT 430

I pytanie brzmi : Czy podeśle mi ktoś najnowsze sterowniki do tej karty ?

Mój system to Windows 7 64 bit

Dam like

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Możesz dać ss? Chodzi Ci, że inicjuje się w trakcie gry tak? Może reinstall.

/Dodałem treść tamtego tematu. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Chodzi mi o to Gdy włączam gre tam pokazują się te napisy itp I jest Logo MaxPayne3 i pisze press enter to start Naciskam enter i w w miejsce tego napisu "Press enter to start" pisze "initializing..."

I to cały czas się ładuje i nic

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zreinstalowałeś tak jak mówiłem? Sprawdź czy twój komputer spełnia wymagania. Dodam, że dobrze by było gdybyś zainstalował najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej oraz .Net Frameweork 4.0. Spróbuj odpalić Max Payne 3 z trybie administratora.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Zobacz czy odpali ze zgodnością z systemem.

8can.png

Opublikowano

Scieżka Social Club jest dobrze zainstalowana?

64-bitowe systemy operacyjne: Program Files (x86) \ Rockstar Games \ Social Club

32-bitowe systemy: Program Files \ Rockstar Games \ Social Club

Sprawdź także wpisy z rejestru oraz wersję Directxa. Jeśli to nie będzie żadnych błędów to masz support z odpowiedziami.

http://support.rockstargames.com/entries/21520916-freezing-during-initialization-social-club-ui-failed-to-initialize-in-max-payne-3

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...