Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Pomocy !

Radarmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all emo13.gif

Mam taki problem z margonem.pl , mianowicie jak zak sie zaloguje do gry , gram przez ok. 1-.2min , i nagle nie moge sie ruszac , ani nic :/ Wyskakuje Konsola i pisze to : "Margonem console.

Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/536.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/20.0.1132.47 Safari/536.11

System ready.

Starting the game.

Warning: Brak odpowiedzi serwera, sprawdź połączenie internetowe. Trwają automatyczne próby wznowienia połączenia

Przeładowanie strony za "

Co mam robic ? Neta nie mam złego poniewaz w Csie mam pingi po 20-30 , uzuwam chrome , ale testowalem do margo wszystkie przeglądarki i nic :/

Tu daje filmik na YT z którym sie spotkalem (mam ten sam probelem , zaczyna sie od 2:40!) :

Prosze o pomoc , z gory thx

Opublikowano

Przyłączam się do problemu mam to samo

Prosimy o pomoc :)

Kiedyś mi działało normalnie

Mam 6 mb internet z neostrady

Po formacie nic się nie zmieniło i dalej nie działa.

sygna00e9.png
Opublikowano

Ale każdy ma dobrze pisałem do supportu ale powiedzieli że wina nie leży po ich stronie

sygna00e9.png
Opublikowano

Hmm..

Spróbuj przeczyścić komputer CCleanerem. (darmowy program, znajdziesz wpisując w google "ccleaner")

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Witam all emo13.gif

Mam taki problem z margonem.pl , mianowicie jak zak sie zaloguje do gry , gram przez ok. 1-.2min , i nagle nie moge sie ruszac , ani nic :/ Wyskakuje Konsola i pisze to : "Margonem console.

Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/536.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/20.0.1132.47 Safari/536.11

System ready.

Starting the game.

Warning: Brak odpowiedzi serwera, sprawdź połączenie internetowe. Trwają automatyczne próby wznowienia połączenia

Przeładowanie strony za "

Co mam robic ? Neta nie mam złego poniewaz w Csie mam pingi po 20-30 , uzuwam chrome , ale testowalem do margo wszystkie przeglądarki i nic :/

Tu daje filmik na YT z którym sie spotkalem (mam ten sam probelem , zaczyna sie od 2:40!) :

Prosze o pomoc , z gory thx

Jeśli co kilka minut strona główna lub gra się zawiesza, a Ty musisz odczekać trochę czasu i ją odświeżyć po czym wszystko wraca do normy, powinieneś ściągnąć program TCP Optimizer.

www.google.pl/search?q=tcp+optimizer&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Program nie wymaga instalacji. Po włączeniu go, zaznacz swoją prędkość internetu.

Następnie zaznacz opcję 'Optimal' - potem kliknij w przycisk 'Apply changes'. Program poprosi o restart komputera. Po ponownym uruchomieniu, problem ten powinien zniknąć.

Uwaga - używasz na własną odpowiedzialność, jeśli Twój problem nie jest niemalże identyczny, istnieje możliwość, że zamiast go rozwiązać program pogłębi Twoje problemy z internetem

Opublikowano

To daj screena, gdzie pokażesz, jak wygląda ten błąd? Wywalałeś już dodatki?

włączasz konsolę tyldą i wpiszujesz: adreset - potem enter i F5

Opublikowano

Najczęściej adreset i czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki za pomocą ctr+shift+delete pomaga. Na stronie Margonem jest w FAQ wyjaśnione jak pozbyć się wielu problemów technicznych. Cieszę się, że mogłem pomóc. Temat chyba nadaje się już tylko do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...