Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freebuild + mini mini surwiwal [20 slotów] [dedyk]

igormw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: LPaGamee

IP serwera: s39.mineserv.eu:32847

P.png

Rodzaj Serwera: Freebuild + mini mini surwiwal

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Nie

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty: 20

Biala Lista: Nie

Nether: Nie

Pluginy: Orebfuscator, AutoMessage, CustomMessages, WorldEdit, iConomy, OpenInv, Vault, PermissionsEx, AutoSaveWorld, LWC, iChat, TreeAssist, WorldGuard, Essentials, Citizens, Jobs, EssentialsProtect, AuthMe, EssentialsSpawn, ChestShop, SimpleRegionMarket, AntiCheat

Załoga: IgorGamee, grzechu1, odinelson, RetsU

D.png

Oferujemy

? Dostępność serwerów 24/7

? Miłą atmosferę

? Wiele ciekawych i interesujących konkursów

? Doświadczoną Administracje

? Bardzo dobrze dopracowany serwer

Opis Serwera

Serwer typu Freebuild + mini mini surwiwal

Na całym serwerze jest zablokowany ogień oraz wybuch Creepra, dla dobra graczy, oraz zablokowane jest rozlewanie lawy. Dodatkowo gracze sami kupują działki.

65_0.jpg

Opublikowano

Morning to może zaproszę ci na skype i zobaczymy kto ma 10 lat^^ Napisałeś że serwer "zjebany" dałem ci bana i tak miałeś nie grać. Co do zabicia denerwowałeś mnie od samego początku a zabiłeś się sam

65_0.jpg

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Szkoda gadać, administracja myśli ,że może robić wszystko co jej się podoba a gracze to tylko niższa sfera szlamu.

Jailują od razu albo kickują za "słowa", powiedziałem tylko ,że działki jak dla mnie są za małe i żeby dostać większa trzeba wywalić 10zł.

Oprócz tego zapytałem się jeszcze czemu serwer stoi tydzień i są takie budowle w mieście, jak również wyraziłem swoje niezadowolenie

(jeden bluzg mi na koniec wyleciał, ale to już jak byłem w jailu) tym ,że admini i VIPy mają działki w centrum a gracze gdzieś na obrzeżach.

Co do graczy no to prymitywna, naprawdę na niskim poziomie grupa gimbusów, kaleczących język i kupujących za mamine pieniądze vipa.

Dodatkowo administracja przez swój żałosny lament usiłuje powiedzieć (dosłownie), że robi Nam łaskę poprzez udostępnianie maszyny za swoje 30zł z miesięcznego kieszonkowego, szkoda słów.

Serdecznie odradzam dyskusji z tymi zagorzałymi gimbusami, pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm to co powiedziałeś nie zgada się z prawdą. Gimbusami powiadasz? Zapraszam na skype :). Założyłem serwer mogę robić wszystko o ty kolego pyskowałeś i przeklinałeś. Mogłeś przeczytać zasady nie wsadził bym cie do więzienia. Chciałem dać wycinek z konsoli ale niestety nie da rady. Po zwiedzeniu mapy dowiedział byś się ze działki dla graczy są w centrum a VIP na uboczu. Na serwerze jest kilka dużych budynków do zwiedzania, a kolega napisał ze gracze maja "spierdalać" na bok bo niby te budynki zajmują całe miejsce. Myślec ze to ty jesteś gimbusem. A to jacy gracze grają to gówn$$ cie obchodzi. Bo osoba 12 lat też może grać. Najpierw piszesz że z maminych pieniędzy potem że z kieszonkowego hmm. Wiesz nie każdy dostaje kieszonkowe. żebym mógł utrzymać serwer muszę najpierw te 30 zł zarobić. Napisałem ci żebyś szanował administracje to administracja będzie ciebie szanować. Trafiłeś do więzienie za przekleństwa potem piszesz że tylko raz na koniec jak wychodziłeś przekląłeś to jest dziwne. Zapraszam na serwer zobaczycie jak jest naprawdę a nie jak pisze jakiś gimbus, który nie umie się ogarnąć.

Zapraszam na serwer i możecie zobaczyć czy to prawda co pisał kolega LastPhoenix450

A i zapomniałem kolega wchodząc na serwer zaczął wyzywać graczy od dzieci NEO. Pewnie nawet nie wie dlaczego tak się mówi.

IgorGamee.png

Lubie to

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...