Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z grą.

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na dosyć słabym komputerze, ale spełniającym wymagania gry.Win XP, Intel Celeron 2.60 GHz, 1 GB RAM. Karta graficzna Radeon 9200 SE Family.

Problem jest taki, kiedy załaduje się BFH updater i pojawi się okienko z ładowaniem, cała gra się zawiesza, a w sumie komputer, obraz znika (monitor przechodzi w stan "spoczynku", nawet jeśli się go ponownie włączy obrazu nie ma) i komputer wymaga restartu.Gra dopiero zainstalowałem, więc nie są zepsuty klient.Poproszę o pomoc.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Bardziej rozwinięty?Tobie przynajmniej działa, Mi w ogóle nie...Słyszałem o graczu grającym w BFH ze znacznie gorszym komputerze, więc to nie wina komputera...Chciałbym na tym kompie pograć, bo niezbyt szybko dostanę swój :/ Jeszcze raz proszę o pomoc, najlepiej szybką.

Opublikowano

Nie wiem czy czytałeś wymagania sprzętowe dokładnie ale twoja karta nie uciągnie takiego czegoś jeżeli nie masz kasy to idź do lombardu albo czegoś i kup używaną kartę graficzną 512 MB wtedy uciągnie loozem.

Opublikowano

@Up

Skoro to nie jego komputer to na co mu karta do BF3, MW3, D3 ?

Ale tak, jak też @Up powiedział. Zarób sobie trochę np. zbierając owoce w sadach, sprzedaj obecną kartę za niewiele i kup sobie jakąś "pięćset dwunastkę".

51708373187730018158.png

Opublikowano

Sprzedaj karte, zarób trochę mam na myśli prace wakacyjne, i kup geforece 9800

Lol, ona w sklepach kosztuje od ponad 800 zł!

@Up

Skoro to nie jego komputer to na co mu karta do BF3, MW3, D3 ?

Ale tak, jak też @Up powiedział. Zarób sobie trochę np. zbierając owoce w sadach, sprzedaj obecną kartę za niewiele i kup sobie jakąś "pięćset dwunastkę".

Jakbym miał coś zrobić to właśnie tak bym to zrobił.A na początku myślałem że to nie z tym problem.Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...